Andreea Antonescu și noul iubit, săruturi pătimașe în văzul lumii! Cine este bărbatul celebru cu care se iubește cântăreața

Andreea Antonescu și-a refăcut viața alături de Ștefan Manolache, după despărțirea de Traian Spak.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Andreea Antonescu a anunțat recent că divorțează de Traian Spak, bărbatul căruia i-a dăruit o fetiță. De vină penrtu ruptura dintre ei ar fi fost distanța, el locuind în America, iar artista în România.

Andreea Antonescu se iubește cu Ștefan Manolache

Andreea Antonescu iubește din nou după despărțirea de bărbatul care i-a fost alături în ultimii ani. Noua cucerire a frumoasei artiste este Ștefan Manolache, un tânăr reporter care s-a iubit cu mai multe femei celebre.

Cântăreața a fost surprinsă alături de ieșean într-o cofetărie din Capitală. Cei doi îndrăgostiți nu s-au sfiit să se sărute în public, semn că relația este una asumată, pe care ea nu a încercat deloc să o ascundă. 

Citeste si: Andreea Antonescu și-a făcut de cap, în club! ”Am decis să fac tot ce nu am făcut în timpul căsătoriei”

Printre fostele iubite ale lui Ștefan Manolache se numără fata Catincăi Roman, Silvia Popescu, fosta concurentă de la „Bravo ai stil” și Ioana Grama, una dintre cele mai cunoscute bloggerițe din România. Cu cea din urmă, Ștefan Manolache a fost logodit, înainte ca ea să afle că tânărul o înșela. La momentul respectiv, clujeanca l-a acuzat pe noul iubit al Andreei Antonescu că s-a cuplar cu ea doar pentru a deveni cunoscut.

sursa foto: Spynews

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate