Andreea Bălan a răbufnit! Vedeta e sătulă să fie bârfită, ca mamă: ”E mai simplu să mă judece pe mine”

Andreea Bălan este una dintre artistele care, de-a lungul celor peste 20 de ani de carieră, nu a făcut niciodată rabat de la traseul ei în muzică.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Cu toate acestea, pentru a avea apariţiile spectaculoase pe care le are pe scenă, de multe ori a lăsat în plan secund alte preocupări de-ale sale, iar sacrificiile făcute nu sunt deloc mici.

De altfel, acesta este şi motivul pentru care, de multe ori, ea a fost condamnată pentru comportamentul ei în viaţa personală şi, de când a apărut Ella, fetiţa ei şi a lui George Burcea, a fost pusă la zid pentru că, chipurile, nu

ar petrece destul timp cu micuţa şi că nu a alăptat-o. Satulă să fie dată ca exemplu negativ, Andreea Bălan a făcut o serie de lămuriri cât se poate de coerente, explicând de ce a ales să se întoarcă repede pe scenă.

”Odată devenită mama, m-am lovit de alte mame care aleg să alăpteze un an, doi (foarte frumos), dar care în această perioadă îşi creează obiceiul prost de a face celelalte mame care  nu alăptează mult timp, din diferite motive, să se simtă ciudat, nasol, prost. “Vaai, dar de ce nu alăptezi mai mult?” sau “De ce nu stai cu bebele la sân ore în şir ca să stimuleze”, “Vai, ce păcat, laptele matern e cel mai bun”, etc. şi multe alte propoziţii care te fac să te simţi ciudat şi “greşită” dacă nu ai un psihic tare şi nu eşti puternică ca femeie. Nu pot să înţeleg de ce aceste mame simt nevoia să se ridice în slăvi, ce mame bune sunt ele că fac asta un an, doi şi ce mame rele sunt alea care nu pot, nu au sau

nu vor?! Aceste afirmaţii stupide pot produce depresie şi pot implementa ideea ca nu eşti o mama bună”, a notat Andreea Bălan pe blogul ei.

Mai mult decât atât, ea a explicat motivul pentru care s-a sacrificat pentru Ella şi în ce a constat alegerea pe care a făcut-o. ”În cazul meu, că tot am fost întrebată de nşpee mii de ori, cu Ella am ales să alăptez fix o lună pentru ca apoi să pot merge la emisiuni relaxată (în juriu la TCDU am

revenit la 2 săptămâni pentru că aşa este în contract) şi la concerte fără să mă mulg prin băi. De ce să mergi la concerte aşa repede?! Iar o întrebare stupidă pusă de prea mulţi oameni. Nu e deloc repede – se merge la concerte după o pauză de 4, 5 luni, că luăm în calcul şi pauză de dinainte de naştere, 4,5 luni, în care ieşi din sistem şi în care nu există niciun câştig financiar şi se trăieşte strict din economii, dar facturile nu se opresc în aceste luni.
Totodată, dacă stai prea mult acasă, adio echipa (band, dansatori, colaboratori) deoarece e firesc să îşi găsească alte joburi, nu să te aştepte pe ţine să îţi creşti copiii. Dar na, pentru unii oameni decât să îşi pună creierul la contribuţie, e mai simplu să mă judece pe mine şi pe alte artiste care s-au reîntors rapid pe scenă. Şi a te întoarce pe scenă  nu înseamnă că pleci de acasă şi laşi bebeluşul de izbelişte, înseamnă că pleci câteva ore şi te întorci acasă chiar în aceeaşi zi şi faci asta de câteva ori pe luna la început, nu prea des”
, a mai spus Andreea Bălan.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce mult i-a crescut burtica! Andreea Bălan, despre rolul de mamă: “Sunt tolerantă şi foarte jucăuşă”

Andreea Bălan a vorbit despre cum evoluează sarcina! E gravidă în 23 de săptămâni

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată ce a făcut Dan Bittman pentru fosta parteneră, la un de când s-au mutat separat

Răsturnare totală de situație! Boris Johnson a pornit un scandal uriaș: Care este adevărul despre tulpina britanică a coronavirusului

Surpriză uriașă! Cine este fosta iubită celebră a lui Mircea Badea? Au fost împreună 7 ani, înainte de Carmen Brumă

Tulpina de coronavirus venită din Marea Britanie se extinde și în România

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies