Andreea Bălan, mărturisiri sincere despre viața ei! „Din exterior, totul pare roz, dar lucrurile nu stau chiar așa”

Andreea Bălan a recunoscut că viața ei nu este perfectă, chiar dacă așa pare din exterior.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Andreea Bălan este una dintre cele mai de succes artiste de la noi din țară. Are două fetițe superbe, un soț pe care îl iubește foarte mult și milioane de fani care îi fredonează melodiile.

Chiar dacă viața ei pare perfectă din afară, Andreea Bălan a recunoscut că lucrurile nu stau chiar așa. Recent, când a devenit mămiă pentru a doua oară, frumoasa blondină a fost la un pas de moarte. Experiența prin care a trecut a făcut-o să privească viața într-un alt mod și să se devină mai înțeleaptă.

“Am realizat tot ce mi-am dorit, dar tot ce am făcut a fost cu mari sacrificii. Și familia, și cariera! Niciodată nu le poți avea pe toate și întotdeauna când viața îți dă ceva, îți cere prețul. Din exterior, totul pare roz. ‘Vai, are succes, are cariera, are și bani…’

Dar lucrurile nu stau chiar așa. Totdeauna viața își cere prețul. Faptul că mie mi s-a întâmplat ce s-a întâmplat la naștere poate a fost un lucru karmic pe care eu trebuia să îl eliberez în univers și trebuia să mi se întâmple lucru ăsta pentru că eu aveam de plătit niște polițe. Poți să o iei și așa…

Citeste si: Adela Popescu, schimbare de look! Fanii au fost impresionați de cum arată acum

fara descriere

Pentru că nu poți să ai și familie, și tot, și să nu ți se întâmple și ție ceva rău. Na, că viața ți-o dă și îți arată că nu e chiar așa și că trebuie să plătești și tu un mic preț. Sau despărțirea mea după 8 ani de zile, când părea totul roz… Vine viața și îți mai dă încă una. Plângi, te ridici și mergi mai departe.

Întotdeauna, când am avut un succes pe o parte, pe cealaltă parte eu a trebuit să plătesc prețul. Nu a existat niciodată apă liniștită și cred că e valabil la toată lumea. Trebuie să plătești niște lucruri dacă obții ceva. Cred în karma foarte mult, adică, dacă faci bine, ți se întoarce binele. Și, dacă nu faci bine, evident trebuie să plătești la un moment dat.

Nu e vorba de a face, e vorba că am obținut niște lucruri, un succes la un anumit moment, și a trebuit să plătesc pe partea cealaltă. Adică ani de zile nu am avut o familie, nu am avut copii, dar am avut carieră. Mi-am dorit și atunci am plătit pe partea cealaltă“, a mărturisit Andreea Bălan pentru revista VIVA!.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate