Andreea Bălan, operată a doua oară! "Putea să moară, hemoragia era foarte gravă"

Andreea Bălan a ajuns din nou de urgență la spital și a fost operată a doua oară. Medicul care a făcut intervenția dezvăluie că a fost din nou vorba de ceva foarte grav.

Autor: A.I.

In articol:

"A avut o problemă de coagulare a sângelui, iar pentru a depista astfel de probleme se fac anumite analize mult mai detaliate, poate fi o problemă genetică. Putea să moară, sigur, hemoragia este foarte gravă. Este bine că a observat la timp și a mers la medic.

O cauză poate fi faptul că are o problemă de coagulare a sângelui, dar aceste probleme se pot depista doar în cazul unor analize mai amănunțite, pot fi cauze genetice. Astfel de cazuri se întâmplă foarte rar, câte gravide ați auzit să pățească așa? Controalele la medic după operația de cezariană se fac în funcție de pacientă, pot fi zilnice, dacă lăuza are complicații după operația de cezarină, sau mai rare, pentru schimbarea pansamentelor de către chirurgul care a efectuat operația. Se fac controale la trei zile, dar ea încă era în spital. O săptămână, șase săptămâni, șase luni, un an cel mai rar, medicul poate decide și zilnic. El stabilește",  a declarat medicul care a operat-o a doua oară pe cântăreață, Ovidiu Peneș, citat de Spynews.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

S-a trezit într-o baltă de sânge

La doar două săptămâni după ce a devenit mamă pentru a doua oară, Andreea Bălan a trecut din nou prin clipe foarte grele. Vedeta s-ar fi trezit într-o baltă de sânge, iar din această cauză a fost nevoită să meargă de urgență la spital.

Zilele trecute, artista le-a dezvăluit fanilor săi câte medicamente este nevoită să ia în fiecare zi, după ce a suferit un stop cardio-respirator, în timpul operației de cezariană. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies