Andreea Bălan, prima apariţie la un eveniment monden după ce a fost la un pas de moarte! Uite cât a slăbit vedeta şi cum arată la faţă! VIDEO!

Andreea Bălan, prima apariţie la un eveniment după ce a născut! Uite cât a slăbit vedeta şi cum arată la faţă!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Andreea Bălan a trecut prin momente foarte grele, artista suferind mai multe operaţii complexe după ce a născut. Din cauza unor complicaţii despre care a vorbit de câteva ori în faţa camerelor de luat vederi, vedeta este în continuare precaută şi atentă deşi s-a externat de câteva săptămâni şi se simte chiar foarte bine.

Citeste si: Cumnatul Andreei Bălan este actor, la fel ca fratele său, George Burcea! Cei doi au apărut ca figuranţi în acelaşi film! EXCLUSIV

 

Video: instagram andreeabalanofficial

 

fara descriere

De admirat este că solista şi-a păstrat forţa psihică şi optimismul, atât familia cât şi fanii ei fiind alături de ea cu cele mai frumoase gânduri şi urări. Ei bine, dovada că vedeta s-a recuperat aproape în totalitate o reprezintă prezenţa ei la un eveniment monden, primul unde a mers după ce a născut.

Citeste si: Andreea Bălan, declaraţii cutremurătoare despre depresie şi traumele ei! "A trebuit să vină Mădălina Manole să ne arate că este o boală"! Vorbele solistei sunt şocante!

fara descriere

Frumoasa solistă nu putea lipsi de la petrecerea Viva, un party unde se reuneşte în fiecare an toată crema showbiz-ului. De remarcat este că Andreea a slăbit mult, dar, surprinzător pentru o persoană care a trecut printr-o dramă copleşitoare, este radioasă şi parcă mai frumoasă la faţă ca niciodată.

Andreea Bălan, apărată admirabil de soţul ei când a fost atacată!

"Chiar aşa, cine o machiază, cine ii face unghiile, de ce se machiază, cine o aranjează, cine o îmbracă, cine o dezbracă, de ce o îmbracă, de ce n-o dezbracă, dar de ce face poze, dar de ce postează, cine-i clinica, dar de ce acolo...ahaaa, face reclamă, dar de ce face reclamă..etc etc. Domnişoara Julia, domnilor trepăduşi care comentaţi, în loc să vă vedeţi de viitorul vostru “strălucit”...ştiţi de ce face aceste lucruri? Pentru că POATE şi de aici şi frustrarea voastră, din NEPUTINŢĂ. Eu, dacă aş fi în locul vostru, aş învăţa cum să am o viaţă bună, cum să mă dezvolt şi cum să zâmbesc în fiecare zi, nu cum să arunc în dreapta şi-n stângă cu rahat. Dar vedeţi voi, vă scuză sistemul şi creşterea de acasă, vă scuză vremurile şi faptul că “e România”, vă scuză clasa socială şi politică şi de ce nu, vârsta fragedă care “nu s-a lovit de viaţă”. Este ok, noi vă iubim şi vă urăm să NU ajungeţi pe patul spitalelor sau dacă veţi ajunge acolo, să vă amintiţi de momentele în care dădeaţi cu rahat către ea, către noi, către oricine. Şi încă ceva....ceva foarte important. Acolo unde frustrarea depăşeşte cu mult nivelul dragostei, “viaţa este greu”... Şi încă ceva: fără cultură şi fără bani, “viaţa e şi mai greu”. Dar e ok, comentaţi de pe telefoanele alea jerpelite, staţi între pereţii plini de mucegai, gătiţi la butelie, faceţi în fundul grădinii că “viaţa e frumos” la voi, că voi “nu este” ca vedetele alea rele care “nu vrea” “dăcât” atenţie. E ok, bula voastră e frumoasă. Julia, domnişoarelor domnilor, cu dragoste şi pace Luv ya", a scris George Burcea pe o reţea de socializare pentru cei care i-au atacat iubita în momente delicate.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate