Andreea Bălan, prima reacție după ce s-a aflat că este suspectă de coronavirus! Artista a intrat în contact cu Marcel Pavel

Andreea Bălan este suspectă de coronavirus, după ce a intrat în contact cu Marcel Pavel.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Andreea Bălan, prima reacție după ce s-a afla că este suspectă de coronavirus! Artista a intrat în contact cu Marcel Pavel


In articol:

Andreea Bălan este considerată suspectă de coronavirus, după ce a intrat în contact cu Marcel Pavel. În seara zilei de miercuri, 17 iunie, cântărețul a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. El s-a testat după ce a avut mai multe simptome de răceală.

Andreea Bălan, prima reacție după ce s-a afla că este suspectă de coronavirus. Artista a publicat pe pagina ei de Instagram o fotografie veche de câțiva ani în care este chiar ea pe coperta revistei Popcorn. Artista nu a făcut încă nicio declarație publică legată de suspiciunea de coronavirus.

Andreea Bălan, contact cu Marcel Pavel. E suspectă de coronavirus

Andreea Bălan și Ozana Barabancea intră în izolare

Pentru că au intrat în contact cu Marcel Pavel, pacient confirmat pozitiv cu coronavirus, vedetele vor intra în izolare. Andreea Bălan și Ozana Barabancea sunt considerate suspecte de coronavirus după ce au participat la filmările emisiunii alături de colegul lor de platou.

Filmările pentru emisiune au fost momentan amânate, după ce s-a aflat că rezultatul testului făcut de Marcel Pavel pentru coronavirus a fost pozitiv.

Citeste si: Imaginea care a uimit internauții! O femeie a fost surprinsă în timp ce năștea. Fotografia a devenit virală

Citeste si: Mirela Vaida, reacție halucinantă după ce Emily Burghelea și-a dat demisia în direct: „Au rămas muți cameramanii, a făcut-o cu ou și cu oțet”

Citeste si: Vulpița, bătută de Viorel: Emily Burghelea, confruntare șoc cu fostul ei coleg! ”Radu, te duci în cap! Ți-am dat ultima șansă să spui adevărul”!

Andreea Bălan, contact cu Marcel Pavel. E suspectă de coronavirus

Marcel Pavel se simțea rău cu câteva zile înainte de a fi testat pentru coronavirus

Marcel Pavel anunțase în urmă cu doar câteva zile că se simțea rău. Credea, însă, că era vorba doar de o răceală și spera că testul pentru coronavirus avea să fie negativ.

“Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, a declarat Marcel Pavel cu doar câteva ore înainte să afle că a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate