Andreea Bălan, sfaturi pentru femeile gravide: ”Trebuie să facem copii abia atunci când suntem vindecați de orice răni ale trecutului”

Andreea Bălan pare să fie mai fericită ca niciodată în perioada celei de-a doua sarcini, motiv pentru care, de altfel, s-a apucat să dea sfaturi femeilor gravide, explicând, cu lux de amănunte, ce ar trebui acestea să facă pentru a avea liniște de-a lungul celor nouă luni.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Andreea Bălan este convinsă că în perioada sarcinii este esențial să te simți bine, pentru bebelușul din burtică, și că pentru a se întâmpla asta trebuie să ”faci pace” cu trecutul pe care l-ai avut.

Citeste si: Wow, ce burtică! Andreea Bălan, gravidă în 32 de săptămâni, şi-a făcut poză în oglindă

Citeste si: Andreea Bălan, declaraţii bombă despre cea de-a doua sarcină a ei! Vedeta a recunoscut: ”Am o stare de spirit...”

Citeste si: Andreea Bălan, la spital! Este legat de sarcină

Citeste si: Andreea Bălan, la spital! Este legat de sarcină

”În momentul în care am decis să facem al doilea copil, m-am simțit mai pregătită, mai puternică și mai stabilă pe emoțiile mele ca niciodată. Știam că de data această voi avea un autocontrol foarte bun și că nu voi lasă niciun sentiment negativ să mă deranjeze”, susține Andreea pe blogul ei.

Mai mult, explică cântăreața, a constatat că lucrurile sunt exact așa cum și le-a imaginat. ”Am remarcat că da, funcționează. Cu cât ai o stare emoțională bună, cu atât sarcina evoluează foarte bine. Acum, nici urmă de sarcina joasă, oboseală, picioare umflate sau alte sensibilități emoționale. Am avut și am o sarcina atât de ușoară încât spre  surprinderea mea, am putut dansa până în 30 de săptămâni, față de prima sarcina în care a trebuit să mă opresc la 26. Nu am lăsat absolut nimic să mă enerveze, deranjeze și să mă supere. Orice situație negativă am tratat-o cu indiferență și nepăsare. Nu a contat decât starea mea de bine pe care am vrut să o transmit bebelinei. Iar kilogramele nu au nicio legătură, luând acum în greutate un pic mai mult că la prima sarcina și totuși mă simt mult mai ușoară și în formă”, a mai scris Andreea Bălan.

fara descriere

Mai mult decât atât, sfatul Andrerei Bălan pentru restul femeilor însărcinate sau pentru cele care vor să fie gravide, este legat de cum să își obțină pacea interioară. ”Am ajuns la concluzia că trebuie neapărat să facem copii abia atunci când suntem vindecați de orice răni ale trecutului și că orice stare emoțională bună sau proastă se transminte corpului și inevitabil copilului din pântec”, a mai explicat Andreea Bălan.

 

De ce s-a oprit din alăptat Andreea Bălan?

În altă ordine de idei, pe blogul ei, cu ceva timp în urmă, Andreea Bălan a explicat şi de ce a decis să alăpteze doar o lună şi să revină rapid pe scenă. ”În cazul meu, că tot am fost întrebată de nşpee mii de ori, cu Ella am ales să alăptez fix o lună pentru ca apoi să pot merge la emisiuni relaxată (în juriu la TCDU am revenit la 2 săptămâni pentru că aşa este în contract) şi la concerte fără să mă mulg prin băi. De ce să mergi la concerte aşa repede?! Iar o întrebare stupidă pusă de prea mulţi oameni. Nu e deloc repede – se merge la concerte după o pauză de 4, 5 luni, că luăm în calcul şi pauză de dinainte de naştere, 4,5 luni, în care ieşi din sistem şi în care nu există niciun câştig financiar şi se trăieşte strict din economii, dar facturile nu se opresc în aceste luni. Totodată, dacă stai prea mult acasă, adio echipa (band, dansatori, colaboratori) deoarece e firesc să îşi găsească alte joburi, nu să te aştepte pe ţine să îţi creşti copiii. Dar na, pentru unii oameni decât să îşi pună creierul la contribuţie, e mai simplu să mă judece pe mine şi pe alte artiste care s-au reîntors rapid pe scenă. Şi a te întoarce pe scenă  nu înseamnă că pleci de acasă şi laşi bebeluşul de izbelişte, înseamnă că pleci câteva ore şi te întorci acasă chiar în aceeaşi zi şi faci asta de câteva ori pe luna la început, nu prea des”, a mai spus Andreea Bălan.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate