Andreea Balan si-a pus Coalitia pentru Familie in cap dupa ce s-a declarat sustinatoare infocata a comunitatii de lesbiene, gay si transexuali. Sute de persoane au terfelit-o si au jignit-o pe artista

Andreea Balan e o sustinatoare infocata a comunitatii LGBT si si-a pus Coalitia pentru Familie in cap.

Distribuie pe:

Autor: L. S.

fara descriere

Andreea Balan a declarat ca este o sustinatoare infocata a comunitatii LGBT si ca ea nu crede ca alegem pe cine iubim. Intr-un interviu, cantareata a argumentat despre Coalitia pentru Familie ca este o mare prostie.

Andreea Balan a iesit in public si si-a declarat acceptarea si iubirea pentru comunitatea lesbi si gay. Artista a precizat ca sustine egalitatea si iubirea, ceea ce a produs un mare vad de reactii.

"Peste 400 de comentarii in care sunt jignita si terfelita pentru ca sustin dreptul la iubire, acceptare si toleranta de orice fel. Daca am fi mai deschisi la mine, daca am calatori si am citi mai mult, am vedea ca noi, aici in Romania, nu suntem buricul pamantului si ca argumentele religioase nu stau in picioare.
Fiecare are o singura viata in care este liber sa faca si sa iubeasca pe cine doreste si nimeni nu este in masura sa judece si sa critice - asta inseamna toleranta si bunatate mai ales!
Nu-i problema dragilor, cu cat veti da cu pietre in mine, cu atat voi fi mai vocala ca mentalitatea voastra ingusta sa se schimbe.
Ambitia mea e mare, d-aia am rezistat 20 de ani in muzica!
Hai, sa dea cu piatra cel care se simte fara de pacat!"
, a fost mesajul artistei postat pe o retea de socializare.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate