Andreea Bălan și-a uimit fanii cu prima apariție după cearta cu soțul ei: "Ți-ai dat jos până și verigheta..."

Andreea Bălan este o femeie puternică și care a trecut prin multe situații neplăcute în viață, de la probleme de familie, copilărie furată din cauza carierei, relații eșuate sau probleme de sănătate.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Andreea Bălan este o femeie puternică și care a trecut prin multe situații neplăcute în viață, de la probleme de familie, copilărie furată din cauza carierei, relații eșuate sau probleme de sănătate.
Nici scandalul de acum, care s-a iscat în jurul căsniciei sale, nu a zguduit-o de tot. Andreea Bălan a rămas aceeași femeie puternică și de neclintit, mai ales că motivația ei sunt cele două fetițe pe care le are acum.
Artista a postat câteva fotografii pe contul ei de instagram în ultimele ore, alături de un mesaj care spune puțin, dar în același timp, suficient.

Citeste si: De ce nu se grăbește Andreea Bălan cu divorțul de George Burcea și de ce așteaptă rezultatul din dosarul de droguri! Informații EXCLUSIVE

 

"Oamenii care un un scop precis, ambiție și viziune, nu au timp de dramă. Ei investesc energia în creativitate și se concentreaza pe trăirea unei vieți pozitive", a scris Andreea Bălan.

fara descriere

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare despre mama lui George Burcea! Femeia a fost înșelată și batută de soț! ”Ar fi avut peste zece internări în spital”

 

"Când văd comentarii gen:"suntem fanii tai, vrem răspunsuri.." Pe bune? Fani sau babe plictisite? Când omul nu știe nici el ce e cu viata lui, hopa și Mitică, ne spui, ne spui? Una e viața publică și alta e, cea privată. Am înțeles, face vloguri, ok, dar decide ea ce arată și ce păstrează intim. În alta ordine de idei, așteptăm cu nerăbdare noul clip!", i-a scris o fană.

"Foarte bine spus🤗", i-a răspuns Andreea Bălan.

O altă utilizatoare a făcut o observație la fotografiile postate de artistă.

"Ti-ai dat jos pana si verigheta 😢 multa putere totul depinde de voi de tine .. voi stiti mai bine,te pup andreea❤️".

Când va avea loc divorțul Andreei Bălan de George Burcea?

fara descriere

Despărţirea dintre Andreea Bălan şi George Burcea nu mai este un secret, cei doi soţi luând decizia să se separe și locativ, chiar dacă, încă, public nu au făcut niciun fel de declarații care să le confirme stadiul relației.

Cu toate acestea, mai ales după ce George Burcea a fost prins drogat la volan de Poliție și este cercatat acum într-un caz penal, Andreea Bălan pare să își fi dat seama că relația lor este aproape imposibil să mai fie salvată.

"George Burcea mai merge doar în weekend-uri acasă la Andreea și stă puțin cu fetele. Apoi pleacă unde locuiește acum, nu vorbește cu Andreea decât strictul necesar”, susține sursa WOWbiz.ro. Mai mult dect atât, ne-a explicat sursa noastră, Andreea Bălan, deși era în dubiu cu privire la viitorul relației lor, a decis să facă pasul. ”Doar o minune le mai poate salva mariajul. Andreea nu vrea să depună acum cererea de divorț, dar doar pentru că George este într-o situație extrem de delicată, cu drogurile, cu agitația lui... Dar, în câteva luni, probabil o va face și va încerca să fie discretă, nu de altceva, dar Andreea chiar fuge de scandaluri, se teme să nu îi afecteze ceea ce i-a mai rămas: cariera. În rest, face tot ce poate să fie fericite fetițele, se ocupă de ele și speră ca George să își revină, totuși, și să poată comunica din nou cu el. Deși nu cred că îl mai poate ierta, Andreea este foarte dezamăgită de ceea ce a făcut el, de cum a reacționat în ultima perioadă și, normal, de problemele pe care le are el”, ne-a mai spus sursa noastră.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate