Andreea Bălan și George Burcea, fakenews-ul care a șocat lumea mondenă! WOWbiz.ro face lumină! Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi | EXCLUSIV

Andreea Bălan și George Burcea, fakenews-ul care a șocat lumea mondenă! Zilele trecute a apărut un fakenews cum că Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat de dragul celor două fetițe ale lor și, mai mult decât atât, vor merge împreună într-o vacanță de vis. Fals!

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Andreea Bălan și George Burcea, fakenews-ul care a șocat lumea mondenă! Mai exact, susțin sursele WOWbiz.ro, între Andreea Bălan și George Burcea lucrurile nu s-au îmbunătățit, iar divorțul este, practic, stabilit, fiind inevitabil.

Citeste si: Andreea Bălan, gest incredibil în mijlocul tensiunilor dintre ea și soțul ei, George Burcea! ”Ar fi cel mai frumos cadou”

Citeste si: Prima reacție a Andreei Bălan, după ce s-a împăcat cu George Burcea: „Doar binele...”

Citeste si: Andreea Bălan, la un pas de divorț! Semnele sunt clare! Relația cu George Burcea este... pe moarte EXCLUSIV

”Andreea și George Burcea nu s-au împăcat, sunt niște știri clar false. Adică, da, vorbesc, dar nu sunt nici măcar amici.

Vorbesc strict de fetițe, de creșterea lor, nu altceva. Nici nu se pune problema să meargă în vacanțe împreună, ar fi și culmea.

Andreea oricum nu poate, acum, să plece în vreo vacanță, este ocupată cu filmările de la ”Te cunosc de undeva”, iar George nu are cum să meargă în vacanțele pe care le-ar vrea ea. Oricum, nici nu și-a pus problema să plece în această perioadă, cu atât mai mult cu cât a fost nebunia cu pandemia în toată lumea, iar cu două fete mici i-ar fi mult prea

greu”, a dezvăluit, în exclusivitate pentru WOWbiz, o sursă apropiată de Andreea Bălan.

Andreea Bălan și George Burcea, fakenews-ul care a șocat lumea mondenă! Mai mult decât atât, relația dintre ei nu s-a îmbunătățit suficient pentru ca Andreea Bălan să îl ducă după ea pe George Burcea.

”Andreea și George divorțează sigur, nici nu se pune problema de împăcare, mai ales că ea s-a vindecat după suferința pe care a avut-o. Sau, cel puțin, pare vindeată după ce a fost dezamăgită. Ei vorbesc, poate nu zilnic, dar des, dar o fac doar pe tema fetițelor. Oricum, Andreea a fost deranjată de invențiile apărute cu privire la împăcarea lor, a vorbit și cu George pe tema asta și, sigur, nua pornit de la ei discuția despre împăcare, mai ales că niciunul nu și-a mai pus problema. Andreea vrea ca fetele să își respecte tatăl, nu se pune problema, dar asta nu înseamnă că îl va primi înapoi”, ne-a mai spus sursa WOWbiz.ro.

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

 

 

Andreea Bălan și George Burcea, fakenews-ul care a șocat lumea mondenă! Solista s-a vindecat după despărțirea de actor

Andreea Bălan și George Burcea, fakenews-ul care a șocat lumea mondenă! ”Fac terapie de pe la 27 de ani. E foarte important să faci terapie pentru oricine, dacă te simți trist și supărat.(...) Dacă nu făceam terapie mi-ar fi fost mult mai greu în anii ăștia, și cu cele două nașteri, și cu depresia postnatală și cu despărțirea, adică terapia m-a ajunt foarte mult să trec mai ușor peste aceste lucruri”, a spus Andreea Bălan pe vlogul ei.

Mai mult decât atât, când vorbește de George Burcea, Andreea Bălan o face cu zâmbetul pe buze, semn că s-a vindecat de problemele pe care le-a avut în căsnicie.

”Au trecut aproape 4 luni de când ne-am separat, eu sunt ok acum, ne-am obișnuit cu această situație. El vine o dată pe săptămână să le vadă pe fetițe... Ela, un copil la trei ani, nu prea înțelege, nu știe ce înseamnă un divorț sau o supărare, tati lucrează... De aceea este foarte important pentru mine să le ofer anumite activități, să le ajut să treacă mai ușor peste această perioadă de tranziție și, atunci când vine tati, să aibă timpul lor cu tati.

Când vine tati, mă bucur și eu de timpul meu, cu mine și cred că așa fac foarte multe mame care sunt full-time. Ei bine, trecând patru luni, nu se mai poate rezolva și nu se mai poate repara nimic și nu cred că vom mai putea să fim ca înainte, ca și familie. Acum este important ca fiecare să își îndeplinească rolul, eu de mamă și el, cât se poate, de tată”, a explicat Andreea Bălan.

 

Andreea Bălan și George Burcea, fakenews-ul care a șocat lumea mondenă! Actorul, derapaj incredibil la adresa soției

Andreea Bălan și George Burcea, fakenews-ul care a șocat lumea mondenă! ”Când coa$%^ fostei soții sunt mai mari decât interesul familiei, te blochezi în net! Bravoo”, a fost prima postare. Dar George Burcea nu s-a mulțumit cu atât, ci încercând să fie subtil în dorința lui de a-și sublinia viața grea alături de Andreea Bălan, femeia cu care s-a căsătorit și căreia i-a făcut două fetițe, a mai făcut niște postări. ”Să mai credeți în sfintele care fac pe nevinovatele la TV, care-și dau duhul pentru familie, care ”jură” că boul a fost de vină, iar ele sunt sfinte”, este postarea ”subtilă” a lui George Burcea, bărbatul care s-a căsătorit cu Andreea Bălan anul trecut.

Dacă viața profesională a Andreei Bălan este de dat exemplu, când vine vorba de dragoste, frumoasa cântăreață nu are prea mare noroc, ea fiind la un pas de divorț de George Burcea, tatăl celor două fetițe ale artistei.

George Burcea a devenit violent verbal cu Andreea Balan, de față cu fetele și cu cei din jur, nu conta că erau acolo mama Andreei, bona fetițelor sau alții, din staff-ul ei. De multe ori, ea încerca să îl calmeze, dar nu reușea deloc. El nu mai avea chef să stea casă, iar când Andreea Bălan îl întreba ce face, unde merge, i se răspundea pe un ton foarte agresiv.

De aceea, lucrurile dintre ei nu s-au mai putut repara, oricât a încercat ea să tragă cu familia. El nu mai voia să o ajute, practic, în casă, chiar dacă Andreea Balan aducea toți banii și mergea și la muncă, la concerte, la înregistrări, la filmări, pe unde avea treabă”, ne-a explicat sursa WOWbiz.ro.

 

Andreea Bălan, divorț dificil de George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea, fakenews-ul care a șocat lumea mondenă! Mai mult decât atât, așa cum a și recunoscut Andreea Bălan în vlogul ei, nopțile artistei deveniseră din ce în ce mai grele, iar ea nu se mai odihnea deloc, chiar dacă venea de la cântările pe care le are și susținea show-urile care au făcut-o celebră, pline de dansuri extenuante. Iar când îl ruga să o ajute, din nou supărarea lui era lesne de auzit în toată casa...

Dar, ne-a precizat sursa noastră, durerea și șocul că nu mai poate să se bucure de ideea de a avea un soț a Andreei Bălan a apărut abia în decembrie.

Din decembrie, George a lipsit de acasă cu nopțile, fără explicații. Iar la jumătatea lui decembrie, pe când Andreea Bălan avea deja tot felul de concerte programate, așa cum se întâmplă în acea perioadă a anului, el a început să încerce să provoace scandaluri în casă.

Îi răspunea în doi peri, se închidea în tăceri opace, iar la un moment dat, chiar când ea se pregătea să meargă la un concert, i-a trântit, verde în față, că nu o mai iubește. Andreea Bălan a ajuns la concert, era pe lângă București, și abia s-a mai putut concentra la show-ul ei, se vedea că era afectată. Iar asta se petrecea pe 21 decembrie... iar de atunci, din rău în mai rău... ”, ne-a mai spus sursa noastră.

Andreea Bălan și George Burcea, fakenews-ul care a șocat lumea mondenă! Andreea Bălan a fost sinceră și recunoaște că acum a reușit să treacă peste asta. Culmea, a făcut-o după ce a conștientizat că, în viață, are alte prirități.

”Îmi pare rău că am ajuns aici, nu îmi place să fiu o victimă.(...) Dar sănătatea e cea mai importantă, mi-am dat seama că nicio despărțire nu se poate compara cu o problemă mare de sănătate. M-a făcut mai puternică problema pe care am avut-o la nașterea Claritei”, a explicat Andreea Bălan care, în plus, a mai precizat că nu mai este cale de întoarcere și că divorțul mai este doar o chestiune de depunere de acte, cu atât mai mult cu cât nu îl mai poate ierta pe George Burcea după ce a fost prins drogat.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Detalii cutremurătoare din spatele morții Mariei, bătrâna de 79 de ani din Pașcani! A fost găsită fără suflare pe un câmp, după ce dispăruse de acasă: „Cum e posibil? Era...

Emilia Ghinescu a dezvăluit secretul frumuseții sale. La ce a renunțat artista pentru a-și menține silueta?

„Plâng în hohote” Oana Roman a izbucnit în lacrimi după ce a văzut compunerea scrisă de Isa despre Mioara Roman. Ce a putut să spună micuța despre bunica sa

6 zodii vor fi pe culmile fericirii. Balanțele vor găsi soluții ingenioase pentru a face bani mulți

Decizia nopții la KREMLIN! Omul lui Putin declară JIHAD: Ținte legitime pentru...

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Cea mai bună rețetă de iahnie de fasole. Ingredientele care îi dau un gust aparte

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies