Andreea Bălan și Tiberiu Argint, lună de miere departe de România! Dezvăluiri EXCLUSIVE

Andreea Bălan și Tiberiu Argint par să trăiască cea mai frumoasă perioadă cu putință, cei doi petrecându-și din ce în ce mai mult timp împreună și având grijă ca plictiseala să nu își facă loc în relația lor.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Andreea Balan
Andreea Balan arata mai bine ca niciodata


In articol:

Iar pentru că își doreau câteva zile liniștite, în care să se poată cunoaște mai bine, să vadă cum își pot trăi dragostea în doi, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au plecat din România într-o mică vacanță.

Citeste si: Ce a făcut Andreea Bălan la câteva zile după ce George Burcea a vorbit despre ea în emisiune? Mesajul ei nu lasă loc de interpretări

Citeste si: Andreea Bălan și iubitul ei, prânz romantic, distracție pe măsură! Suprinși de paparazzii WOWbiz.ro, cei doi au făcut show în mijlocul străzii! Tiberiu Argint, răsfăț pentru vedetă

Citeste si: Andreea Bălan, mai sexy ca oricând! Divorțul a făcut-o să înflorească VIDEO

”Au plecat în luna de miere... Așa glumeau. Chiar dacă stau puțin acolo, în Bulgaria, într-un resort de lux, și Andreea Bălan și Tiberiu Argint erau nerăbdători să petreacă singuri câteva zile”, ne-a spus o sursă WOWbiz.ro, în exclusivitate. Mai mult decât atât, pentru prima oară, Andreea Bălan a avut surpriza să fie cu adevărat răsfățată. ”Tiberiu Argint e un tip foarte spontan, așa că, acum câteva zile, i-a făcut surpriza: a închiriat o cameră într-un resort de lux, în Bulgaria, la Cavarna și i-a spus Andreei că s-ar bucura să îl însoțească acolo. Iar Andreea Bălan, după ce a stat puțin să cântărească situația, a vorbit cu mama ei pentru a se asigura că cele două fiice ale sale vor putea sta fără ea câteva nopți, a acceptat. Dar se vedea că e fericită, că pentru prima oară în viața ei nu s-a ocupat ea de toate detaliile, că Tiberiu a luat inițiativa”, ne-a mai spus sursa citată.

Andreea Balan
Andreea Balan, rasfatata in vacanta

Iar acolo, odată ajunsă în Bulgaria, Andreea Bălan este cu adevărat răsfățată: Tiberiu Argint îi face fotografiile pe care și le dorește, are grijă să o ducă la restaurante de lux și, normal, îi îndeplinește toate dorințele. De altfel, Andrea Bălan a și postat câteva fotografii pe conturile ei de socializare, fotografii în care, deși nu apare Tiberiu Argint este, practic, vizibilă prezența lui acolo, zâmbetul fericit și cheful de viață al vedetei fiind, parcă, mai vizibil ca niciodată.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

 

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au cazat la cel mai luxos resort din zonă

 

Surpriza Andreei Bălan a fost cu atât mai mare cu cât Tiberiu Argint s-a dat peste cap să o impresioneze cu această adevărată lună de miere pentru ei, din Bulgaria. Așa că, fără să stea pe gânduri, el a băgat adânc mâna în buzunar pentru cazare, plătind, pentru fiecare noapte, minimum 1.000 de lei, bani la care, evident, se adaugă cheltuieli făcute pentru a petrece momente romantice la rastaurant sau în diverse alte locații.

 

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, relație de câteva luni

 

Andreea Bălan și Tiberiu Argint se cunosc de doar câteva luni, cei doi legând o poveste de dragoste cât se poate de serioasă mult după ce despărțirea artistei de George Burcea s-a concretizat. Cu toate acestea, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au încercat să fie cât se poate de discreți, preferând să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, imaginile cu ei fiind suficient de rare, chiar dacă paparazzii WOWbiz.ro i-au surprins, recent, împreună.

Andreea Balan
Andreea Balan, rasfatata in restaurante de lux de Tiberiu Argint

”Andreea Bălan nu căuta un bărbat care să o consoleze, în niciun caz. Dar, l-a cunoscut pe Tiberiu Argint și între ei a fost o chimie. Apoi, din vorbă în vorbă, Andreea a fost cucerită de blândețea lui, dar și de faptul că, deși lucrează într-un mediu stresant, reușește să rămână copil, să se distreze, să uite de stres, iar felul lui tonic de a fi a fost pe placul ei”, susțin sursele noastre.

 

Andreea Bălan, divorț dificil de George Burcea

 

La sfârșitul anului trecut, între Andreea Bălan și George Burcea lucrurile au devenit din ce în ce mai dificile, iar vedeta a decis să se despartă de actor. Mai mult, între ei au intervenit tot felul de situații dificile, George Burcea fiind surprins drogat la volan și, culmea, a făcut niște postări extrem de agresive la adressa cântăreței care îi era soție, lucru care, de altfel, a făcut imposibilă împăcarea dintre ei doi.

”George Burcea a devenit violent verbal cu Andreea Balan, de față cu fetele și cu cei din jur, nu conta că erau acolo mama Andreei, bona fetițelor sau alții, din staff-ul ei. De multe ori, ea încerca să îl calmeze, dar nu reușea deloc.

El nu mai avea chef să stea casă, iar când Andreea Bălan îl întreba ce face, unde merge, i se răspundea pe un ton foarte agresiv. De aceea, lucrurile dintre ei nu s-au mai putut repara, oricât a încercat ea să tragă cu familia. El nu mai voia să o ajute, practic, în casă, chiar dacă Andreea Balan aducea toți banii și mergea și la muncă, la concerte, la înregistrări, la filmări, pe unde avea treabă”, ne-a explicat sursa WOWbiz.ro despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea.

Galerie foto 
Citește și:

Doliu la Puterea dragostei! Un concurent a făcut anunțul tragic: „Drum lin spre cer, om frumos!”

Corbul şi Căpcăunul s-au luptat pentru marele trofeu. Vezi cine a câştigat marea finală Masked Singer România

Cutremur în showbiz! Andreea Marin, bătută și umilită în fața unor necunoscuți. A încercat să ascundă tot

Bianca Drăgușanu l-a prezentat pe noul membru al familiei ei. Vezi cine este Ion

Cât de bogat e de fapt misteriosul Mr Cash, viitorul socru al Andreei Raicu! Are palat, yacht și vilă în Toscana

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies