Andreea Bălan, strigăt disperat de ajutor după un accident cumplit! Mercedes-ul s-a făcut praf!

Andreea Bălan a făcut apel pe pagina sa de Facebook, pentru ca un tânăr rănit grav într-un accident rutier să fie ajutat.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

“În urma unui accident rutier, Darius are mare nevoie de sânge: ORICE GRUPĂ (în special 01). Dacă este cineva dispus să doneze în Oradea, vă rog să mergeți la Centrul de Transfuzii (mâine dimineață (în această dimineață) între 07 – 10) sau în alte centre din țară și să donați pentru BALA DARIUS. (…). TREBUIE SPECIFICAT PENTRU CINE DONAȚI! BALA DARIUS”, a fost mesajul scris de Andreea Bălan azi-noapte pe pagina ei de Facebook. 

Darius Bala, în vârstă de numai 18 ani, a fost rănit grav în acest accident și are nevoie urgentă de sânge. Doctorul Carmen Pantiş a declarat în cadrul unui interviu că tânărul de 18 ani “a suferit politraumatisme, fractură de bazin, fractură de femur şi a pierdut mult sânge în urma şocul hemoragic”, potrivit radiocluj.ro.

fara descriere

“Dacă este cineva dispus să doneze, vă rog să mergeți la Centrul de Transfuzii din Oradea sau în alte centre din țară și să donați pentru Bala Darius. Vă rog din suflet, haideți să ajutăm! Să fim eroi! Cei care vor să doneze pentru a-l ajuta pe Darius trebuie să specifice numele pacientului: Bala Darius, internat la Secția ATI 1, la dr. Pantiș Carmen”, au transmis membrii familiei elevului de la Colegiul Național “Mihai Eminescu”.

Accidentul cumplit în care a fost implicat Darius Bala s-a petrecut sâmbătă, 13 iulie, pe Șoseaua de Centură din Oradea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate