Andreea Bălan va deveni mămică pentru a doua oară! Artista este deja gravidă în 5 luni

Artista Andreea Bălan este însărcinată. Cântăreaţa va deveni mamă pentru a doua oară.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Andreea Bălan este gravidă pentru a doua oară. Cântăreaţa va naşte anul viitor, la începutul lunii martie. Andreea Bălan a mărturisit pentru Unica toate detaliile.

”Eu cred foarte mult în legea de atracţie, şi chiar înainte să văd filmul „The Secret” şi să citesc cartea, îmi proiectam tot timpul obiectivele, chiar dacă nu ştiam neapărat cum să ajung la ele, până într-un moment în care găseam drumul şi le atingeam. Fie că a fost în carieră, number one, fie că au fost concertele, fie că a fost o casă, fie că a fost un tată bun pentru copiii mei şi un soţ iubitor. Acum patru ani, mi-am făcut o listă şi am scris pe ea, printre altele, că vreau ca în următorii doi ani să întâlnesc un bărbat cu care să am doi copii, să fie iubitor, fidel, înalt (râde), şi după doi ani, recitind lista, deja aveam soţul şi un copil. Atunci am refăcut-o şi am scris că vreau încă un copil în următorii doi ani. Şi uite că se îndeplineşte. Sunt însărcinată în cinci luni, noul bebe o să apară în viaţa noastră la începutul lunii martie”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan va dori să nască tot prin cezariană, la fel ca la prima sarcină. De asemenea, cântăreaţa a păstrat rochiţele care i-au rămas mici Ellei Maya, iar dacă va fi băieţel, le va da altcuiva. Din ianuarie, artista va lua o pauză în cariera profesională, din martie pregătindu-se să revină pe scenă. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate