Andreea Bălan va fi operată a treia oară! Cântăreața a dat ultimele detalii

Andreea Bălan va fi operată a treia oară. Cântăreața a dat la TV ultimele detalii despre starea ei de sănătate, după ce a ajuns de urgență la spital cu o hemoragie puternică.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Andreea Bălan a anunțat că va fi cu certitudine operată pentru a treia oară. Nu se știe însă când va fi operația.

"Vom hotărî mâine (n.r vineri) dacă facem a treia operaţie mâine sau poimâine. Ori aşteptăm două-trei săptămâni să vedem dacă hematomul apărut se resoarbe ori intrăm şi pun un dren şi din nou operăm. Aş opta pentru operaţie că n-aş vrea să stau două-trei săptămâni să aştept să se resoarbă. Până la urmă, e o loterie. Se poate resorbi sau se poate să crească. Nu e uşor şi aş vrea să menţionez că ceea ce mi se întâmplă mie e un caz foarte rar şi femeile care sunt gravide acum să nu se sperie, pentru că am citit foarte multe comentarii. Vreau să le spun să nu se sperie, este un caz foarte foarte rar. Se poate întâmpla şi la naşterea naturală, se poate întâmpla oricând, dar este foarte rar", a declarat aseară la TV Andreea Bălan.

Cântăreața a mărturisit că o îngrozesc perfuziile. "Am început să am spaimă de ace, de perfuzii. După atâtea perfuzii şi înţepături, mă apucă tremuratul când văd ace şi perfuzii", a precizat Andreea Bălan.

"A avut o problemă de coagulare a sângelui, iar pentru a depista astfel de probleme se fac anumite analize mult mai detaliate, poate fi o problemă genetică. Putea să moară, sigur, hemoragia este foarte gravă. Este bine că a observat la timp și a mers la medic. O cauză poate fi faptul că are o problemă de coagulare a sângelui, dar aceste probleme se pot depista doar în cazul unor analize mai amănunțite, pot fi cauze genetice. Astfel de cazuri se întâmplă foarte rar, câte gravide ați auzit să pățească așa? Controalele la medic după operația de cezariană se fac în funcție de pacientă, pot fi zilnice, dacă lăuza are complicații după operația de cezarină, sau mai rare, pentru schimbarea pansamentelor de către chirurgul care a efectuat operația. Se fac controale la trei zile, dar ea încă era în spital. O săptămână, șase săptămâni, șase luni, un an cel mai rar, medicul poate decide și zilnic. El stabilește", a declarat medicul care a operat-o a doua oară pe cântăreață, Ovidiu Peneș. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate