Andreea Bălan vrea înapoi la Keo? Dovada că artista este încă interesată de fostul iubit

Andreea Bălan îl vrea înapoi pe Keo? Detaliile care o dau de gol pe vedetă au fost observate chiar de Misty, actuala parteneră de viață a artistului.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Andreea Bălan vrea înapoi la Keo? Dovada că artista este încă interesată de fostul iubit


In articol:

Deși se află în plin proces de divorț, Andreea Bălan și George Burcea nu se pot declara încă separați. Cu toate astea, se pare că ambii își văd de viața lor și se văd doar când este vorba despre fetițele lor. Și deși divorțul nu a fost prounțat încă, ies la iveală amănunte uluitoare despre Andreea Bălan.

Andreea Bălan vrea înapoi la Keo?

Aceasta ar fi început să îl urmărească din nou, pe Instagram, pe fostul ei iubit, Keo, de care s-a depărțit tot cu scandal, după ce ar fi înșelat-o. Mai mult decât a-l urmări, artista a început chiar și să îi aprecieze fotografiile pe care acesta le postează pe contul de socializare.

Citeste si: Florin Salam s-a săturat de Vulpița și Viorel Stegaru! Manelistul i-a făcut praf în câteva cuvinte: „Le-aș da câteva...”

Citeste si: Ioana Marcu a pus STOP relației cu Ciprian Marica? Detaliul care o dă de gol

Citeste si: E oficial! Nelu Tătaru a făcut anunțul. Ce se întâmplă de la 1 iunie în România?

Ceea ce e cu adevărat șocant este faptul că multă vreme, Andreea l-a ținut blocat pe Keo, cu care a avut o relație de 8 ani, pe rețelele de socializare. Cea care a aflat acest lucru, respectiv că Andreea Bălan îl urmărește pe Keo, este chiar Misty, partenera de viață a lui Keo, potrivit Ciao.

Andreea Bălan vrea înapoi la Keo? Dovada că artista este încă interesată de fostul iubit

Toți se întreabă acum ce urmărește Andreea Bălan. Îl vrea oare înapoi pe Keo sau este doar un semn că a îngropat securea războiului și l-a iertat pentru ce i-a făcut în trecut? Nici apropiații nu-i înțeleg gestul făcut recent, iar iubita artistului, nici atât.

„Am intrat și eu pe pagina lui Keo să văd despre ce vorbești și într-adevăr există niște like-uri recente pentru că acele postări sunt recente, chiar din această perioadă de carantină. Însă, dacă sunteți puțin atenți, există niște like-uri doar la acele postări în care Keo cântă la pian. Nu există like-uri la o postare cu Keo și Arya sau la o postare cu noi trei. Așadar, putem interpreta și, bineînțeles, necunoscând scopul sau intențiile pentru care clar a ținut neapărat să-și facă simțită, cunoscută prezența pe pagina lui Keo prin acele like-uri, strict la acele postări în care Keo cântă, foarte frumos că întotdeauna, la pian, putem deci interpreta că îl reapreciază ca artist“, a spus Misty pentru Ciao.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate