Andreea Banica a decis ce nume va purta baietelul sau: "Dupa lungi negocieri cu Lucian... "

novalue

Distribuie pe:

Autor: D.F.C.

Andreea Banica nu i-a gasit baietelului sau un nume inca de cand era in burtica. A vrut sa-l cunoasca, abia apoi sa-l boteze. Micutul va purta un prenume de sfant, dar si un altul plin de semnificatii: Noah, Andrei.

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Un travestit a ţepuit bărbaţii pe bandă rulantă. „Am cunoscut-o pe Delia pe Facebook, ea m-a abordat…” - bzi.ro

"Dupa lungi negocieri cu Lucian în care numele băieţelului a fost mărul discordiei în relaţia noastră, ne-am hotărât!

Am avut foarte multe discuţii pe tema asta, ca până la urmă să fie tot cum mi-am dorit eu. Însă, sincer, l-am lăsat până la final să văd ce decizie ia. Aveam încredere că aşa o să fie pentru că ştiu cât de mult mă iubeşte Lucian şi că nu m-ar dezamăgi. Întotdeauna ţine cont de alegerile şi de dorinţele mele.

A venit la spital în a 3-a zi de după naştere şi mi-a spus cu sufletul deschis că băieţelul se va numi aşa cum îmi doresc eu. Poate aţi citit deja în presă sau aţi văzut declaraţii în care spuneam că îmi doresc două prenume, iar Lucian unul singur. Aveam deja primul prenume, ANDREI şi am început să punem pe hârtie toate prenumele care ne plăceau şi se potriveau cu Andrei.

I-am arătat că cel mai potrivit este cel ales de mine- NOAH. Andrei este numele pe care şi l-a dorit foarte mult Lucian, iar mie mi-a plăcut mult Noah.

Am ales prenumele cât să aibă şi nişte smnificaţii. Noah înseamnă alesul lui Dumnezeu, fiind echivalentul evreiesc al lui Noe. În Vechiul Testament ni se spune că la îndemnul lui Dumnezeu, Noe a construit o barcă pentru ca el, familia lui şi animalele din toate speciile să poată supravieţui potopului.
Văzând ce stricăciuni provocaseră oamenii creaţiei sale, Dumnezeu a hotărât să distrugă tot ce crease până atunci şi l-a ales pe Noe să salveze animalele, pentru că a văzut că era un om bun şi cinstit. După potop, Dumnezeu a creat primul curcubeu, ca semn de promisiune faţă de Noe că nu va mai şterge niciodată omenirea de pe pământ cu apă.

Şi Andrei are o încărcătură spirituală foarte mare, Sf Andrei fiind unul dintre cei mai apropiaţi ucenici ai lui Iisus.


Am scris acest articol pentru că primesc întrebarea asta din primele zile de când a fost public că sunt însărcinată şi am promis că o să vă anunţ atunci când ne vom decide. Aşadar, băieţelul nostru se va numi NOAH ANDREI MITREA BĂNICĂ!"
, a scris Andreea Banica.

Abonează-te pe

Citește și:

La rascruce Kanal D. O telenovelă turcească impresionantă despre faimă, regăsiri, alegeri și orgolii

Cine este Mara Oprea, actrița din serialul Adela

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Este total INTERZIS să faci asta pe Facebook! Decizia clară luată de judecătorii din România

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Un titan al scenei românești împlinește 85 de ani. La mulți ani, Florin Piersic! Video

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies