Andreea Banica a povestit cum a ajuns sa il cunoasca pe sotul ei si cum a fost primul lor sarut: "Imi tremurau mainile si picioarele si..."

Andreea Banica a povestit pe blog cum l-a cunoscut pe cel care i-a devenit peste ani sot si tatal copiilor ei.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Cantareata a dezvaluit ca a fost initial cuplata cu varul lui Lucian Mitrea, insa a ajuns sa se indragosteasca de el. Andreea Banica a spus si cum a fost primul lor sarut.

"Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord şi făcea naveta. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate şi noi, fetele din a 10-a,  pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci.

M-am gătit şi, împreună cu o colega de-a mea ne-am dus la bal. Acolo, Lucian cu vărul său au pus ochii pe noi. Ca să nu se supere, au dat cu banul să vadă care cu cine cade. Dând cu banul, prietena mea a căzut cu Lucian, iar eu cu verişorul lui. Pfff!!! Am dansat toată noaptea, ne-am distrat, ne-am plimbat pe faleză, toţi dornici să ne facem iubiţi, iubite. Nici măcar nu ştiam să sărut şi mă simţeam super prost şi evitam să fiu sărutată de către verişorul lui Lucian. Ţin minte că îmi căzuse cu tronc şi îmi plăcea foarte mult de el. După bal eram prietena lui, ieşeam în oras, la film, la cofetărie, însă însoţiţi mai tot timpul de vărul lui Lucian.

A durat câteva luni ca Lucian să îşi dea seama că de fapt el mă place mult şi îi tot băga „fitile” vărului lui pentru a renunţa la mine, deşi nu îi spusese că mă place. Venea la mine fără să ştie vărul lui, îmi aducea maimuţoi pe care îi dădea cu parfumul lui preferat, flori, mă scotea la plimbare şi îmi zicea mereu că vărul lui nu are timp, că umblă cu altele etc. Încerca să mă câştige şi să mă facă să renunţ la vărul lui pentru a lega o prietenie cu mine. Făcând asta ceva timp, m-am îndragostit. De cine? De Lucian, preferatul fetelor din toată şcoala. M-am îndrăgostit lulea, iar perioada urmatoare a fost cu bune, cu rele, cu promisiuni şi jurăminte. Era tot timpul lângă mine, mă ducea la bunici, mă aducea de la bunici acasă. Mă scotea pe faleză, pe malul mării, ne plimbam pe dig, unde am învăţat să sărut şi unde a avut loc primul sărut. Nu am uitat nici acum acel moment de emoţie mare când îmi tremurau picioarele şi mâinile şi îmi puneam tot felul de întrebări: oare l-am sărutat bine?

 

continuarea pe pagina urmatoare

Galerie foto 
Citește și:

Ella şi Bianca, din nou la cuţite! De la ce a pornit scandalul dintre ele

Mama lui Emily Burghelea a ajuns la ATI după ce s-a infectat cu COVID-19: ”A fost groaznic, nu mai aveau loc în spital! A primit tratament cu plasmă”

Dieta lui Helen Hunt, cu care a uluit planeta. Cum slăbește mâncând orice și fără să meargă la sală. Vedeta arată perfect la 60 de ani

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nemilosul Istanbul”, Seher isi “demasca” fiica

Loredana Chivu a ajuns de urgenţă la spital! Vedeta a fost pusă pe perfuzii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies