Vedete

Andreea Banica isi "plange" mama. Orfana, vedeta ar vrea sa-i multumeasca celei care i-a daruit totul

Andreea Banica ar vrea sa-i multumeasca mamei, pe care a pierdut-o cand avea doar 25 de ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Andreea Banica isi "plange" mama. Orfana, vedeta ar vrea sa-i multumeasca celei care i-a daruit totulicon photo

Andreea Bănică trece prin momente grele si dorul de mama ei, care nu mai este în viaţă. Îndrăgita artistă şi-a împărtăşit melancolia şi regretele cu prietenii virtuali, care i-au oferit sprijin şi mesaje de încurajare.
„Mama! Zâmbetul, iubirea, sufletul frumos tu mi le-ai dăruit. Toată viaţa voi regreta că nu pot să îţi mulţumesc pentru ceea ce sunt azi. Îmi lipseşti enorm...” a fost mesajul emoţionant postat de Andreea Bănică, pe o retea de socializare.

Alaturi de mesaj, Andreea Bănică a postat şi o fotografie cu mama ei.

„Eşti un om deosebit şi o mamă minunată şi cu siguranţă mama ta este mândră de tine! / Păcat că nu mai e în viaţă. Îşi vedea şi ea nepoţeii, pe Sofia şi Noah. / Te veghează de acolo sus. Şi e mândră de tine, cu siguranţă,” au fost câteva dintre mesajele de încurajare venite din partea fanilor.

Andreea Bănică a rămas orfană la numai 23 de ani, pierzându-şi ambii părinţi la o distanţă de doi ani. Atunci când avea 20 de ani, tatăl ei a murit într-un accident de maşină. Doi ani mai târziu, mama ei pierdea lupta cu cancerul, chiar în timpul în care artista se afla pe scenă.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”icon photo

Vedete

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”

“Faimoasa” Diana Bulimar, una dintre cele mai simpatice concurente din primul sezon al show-ului fenomen Exatlon, are, de cand locuieste in Bucuresti, o singura “incercare”, dar aceasta este una care ii da viata peste cap.

Titlu secțiune