Vedete

Andreea Bănică, probleme mari de sănătate: ”Am dat de belea...”

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, însă aceasta trece prin momente dificile, după cum a mărturisit pe blogul personal. Ea se confruntă cu nişte contracţii musculare, fapt pentru care are mari dureri de mijloc, spate, fese, picior şi altele, dureri care nu i-au trecut în ciuda tratamentelor pe care le-a făcut.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Andreea Bănică, probleme mari de sănătate: ”Am dat de belea...”
icon photo
 
În cadrul unui mesaj făcut public pe blogul personal, artista a vorbit despre momentele dificile prin care trece în ultima perioadă. 
 
„Am dat de belea… din 18 februarie mă confrunt cu dureri de mijloc, fese, spate, picior etc… pff, groaznic. De atunci şi până acum nu am reuşit să găsesc nici un remediu cu toată fizioterapia pe care am făcut-o şi medicamente multe.
 
Groaznic!!! Cel mai rău lucru este să nu îţi poţi lua copilul în braţe, să-l ridici, să-i dai să mănânce, să-l speli etc! (...). Am ajuns acasă şi de dureri ce aveam, nu-mi trecea cu nimic, nici o pastilă… m-am transformat la faţă de dureri, iar lacrimile îmi curgeau şiroaie fără să mă mai pot mişca din pat. Lucian şi sora mea au luat decizia să mergem la spital. M-au ridicat pe brate şi m-au urcat în maşina, fapt ce m-a făcut şi mai tare să plâng pentru că nu prea am ajuns eu în situaţii de genul ăsta decât de vreo 3 ori în viaţa mea. Sunt destul de puternică, nu mă pune boala la pat aşa uşor. Mă gândeam ce îmi pot face medicii să-mi aline durerile. Am aşteptat pe holul spitalului Pantelimon vreo 35-40 de minute, timp în care încercam să mă încurajez că voi fi bine curând. Mi s-a părut enorm să aştept atât în durerile alea… asta pentru că locurile erau ocupate de alţi oameni cu probleme. Cu siguranţă se putea şi mai rău!
Mi-au făcut nişte injecţii şi perfuzii, iar sora mea se uita foarte atentă la mine şi mi-a spus că mi-am revenit la chip când mi-au trecut durerile, aşa am realizat că boala te urâţeşte mult!”, a scris Andreea Bănică pe blogul ei.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune