Vedete

Andreea Berecleanu a rupt tacerea! Ce parere are, de fapt, despre Simona Gherghe

Andreea Berecleanu a acordat un interviu, in care a spus lucruri nestiute pana acum. Vedeta a spus ce parere are despre Simona Gherghe.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Andreea Berecleanu a rupt tacerea! Ce parere are, de fapt, despre Simona Ghergheicon photo
 
"Am făcut şi divertisment. A fost altceva. E greu. Amprenta ştirilor, totuşi... de 20 de ani. Simona Gherghe are un succes teribil şi a pornit de la ştiri. Pe partea de final a jurnalului îmi permit să fie mai altfel, când sunt ştiri mai... Când mă văd oamenii în realitate spun că sunt mai înaltă decât credeau, sau mai slabă decât credeau. Anul ăsta sunt 25 de ani în această meserie, zi de zi. Am văzut multe în viaţa asta profesională. Am trăit multe epoci şi culmea este că le-am supravieţuit. Lumea mă întreabă când o să scriu o carte. Nu vreau să cochetez cu asta", a dezvaluit Andreea Berecleanu.

 

Andreea Berecleanu a vorbit si despre copiii ei. 
 
"Mi-am dorit să am copii. Sunt o mamă tânără pentru o fată de 16 ani. Eva este acum mai înaltă decât mine şi cred că peste un an va fi şi Petru. Ei sunt destul de activi în multe zone: fac şi sport, şi artă, şi pian, nu prea au timpi morţi. Se văd cu prietenii, merg şi ei la film. Îi las. Au nevoie de momentele lor. E normal să aibă şi viaţa lor socială. Am avut un mare noroc să îl întâlnesc pe Constantin şi copiii să îl iubească. Ei din prima clipă au locuit cu Constantin şi cu noi. Suntem aproape de 6 ani împreună. Tatăl lor este plecat din ţară. El e în Africa de sud. Ei au fost acolo, dar e distanţa mare, merg de obicei vara", a adaugat ea. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune