Vedete

Andreea Berecleanu arata impecabil la 43 de ani! Cum reuseste sa isi mentina silueta

Andreea Berecleanu are o silueta de vis, dar spune ca nu face eforturi supraomenesti pentru asta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Andreea Berecleanu arata impecabil la 43 de ani! Cum reuseste sa isi mentina siluetaicon photo
 
Andreea Berecleanu are 43 de ani, insa silueta ei starneste chiar si invidia fetelor cu 20 de ani mai tinere. Desi are doi copii si o cariera solicitanta, prezentatoarea de stiri nu uita sa aiba grija si de silueta ei. Ea duce un stil de viata sanatos, urmeaza cure de detoxifiere si face sport in fiecare zi. 
 
"Cu siguranţă ţin diete şi mă îngrijesc aşa cum fac toate femeile românce. E o trăsătură genetică a noastră, a româncelor, de care trebuie să ţinem cont şi să nu o pierdem. Nu ştiu ce înseamnă strict, nu am ţinut diete dranconice niciodată, am avut etape de detox, de detoxifiere, dar nu mai mult de 10 zile, asta înseamnă că m-am hrănit fără carne, am evitat glucidele, am băut multe sucuri, am mâncat supe şi ciorbe, dar nimic mai mult de atât. 
 
Fac sport, înot şi mai fac 10 minute – un sfert de oră dimineaţa şi seara acasă. Am nişte exerciţii specifice pentru motricitate şi pentru flexibilitatea coloanei vertebrale şi pentru întărirea musculaturii paravertebrale", a povestit ea pentru Revista Avantaje. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune