Andreea Berecleanu arata impecabil la 43 de ani! Cum reuseste sa isi mentina silueta

Andreea Berecleanu are o silueta de vis, dar spune ca nu face eforturi supraomenesti pentru asta.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Andreea Berecleanu are 43 de ani, insa silueta ei starneste chiar si invidia fetelor cu 20 de ani mai tinere. Desi are doi copii si o cariera solicitanta, prezentatoarea de stiri nu uita sa aiba grija si de silueta ei. Ea duce un stil de viata sanatos, urmeaza cure de detoxifiere si face sport in fiecare zi. 
 
"Cu siguranţă ţin diete şi mă îngrijesc aşa cum fac toate femeile românce. E o trăsătură genetică a noastră, a româncelor, de care trebuie să ţinem cont şi să nu o pierdem. Nu ştiu ce înseamnă strict, nu am ţinut diete dranconice niciodată, am avut etape de detox, de detoxifiere, dar nu mai mult de 10 zile, asta înseamnă că m-am hrănit fără carne, am evitat glucidele, am băut multe sucuri, am mâncat supe şi ciorbe, dar nimic mai mult de atât. 
 
Fac sport, înot şi mai fac 10 minute – un sfert de oră dimineaţa şi seara acasă. Am nişte exerciţii specifice pentru motricitate şi pentru flexibilitatea coloanei vertebrale şi pentru întărirea musculaturii paravertebrale", a povestit ea pentru Revista Avantaje. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate