Vedete

Andreea Berecleanu, gestul care i-a şocat pe internauţi! S-a filmat aşa, iar prietenilor virtuali nu le-a venit să creadă: ”Adevărat curaj!”

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai îndrăgite ştiriste de la noi şi, în ciuda faptului că este foarte rezervată în a vorbi despre viaţa ei personală, prezentatoarea TV a reuşit să-şi impresioneze total prietenii virtuali.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


 
Andreea Berecleanu, gestul care i-a şocat pe internauţi! S-a filmat aşa, iar prietenilor virtuali nu le-a venit să creadă: ”Adevărat curaj!”
icon photo
 
 
Se mândreşte cu o siluetă de invidiat şi are un stil de viaţă echilibrat şi sănătos,n iar de curând Andreea Berecleanu a reuşit să stârnească reacţii pe reţelele de socializare, întrucât a profitat de prima zăpadă din Bucureşti şi s-a filmat în timp ce făcea mişcare. 
 
Mai exact, ea a păşit în picioarele goale pe zăpada proaspăt căzută. ”Dimineaţa mea perfectă. Încearcă asta!”, a scris Andreea în dreptul filmuleţului publicat pe Instagram, iar fanii au reacţionat imediat:
 
”Dacă încerc asta, răcesc instant”, ”Adevărat curaj”, ”Aşteptăm şi înviorarea în zăpadă”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauţi. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune