Andreea Esca a pătimit crunt din cauza iubirii: „Sufeream ca un câine. Nu erau prea multe ocaziile ca să fii sigură că te place”

Andreea Esca a pătimit din cauza iubirii pe vremea când era copil.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Andreea Esca a pătimit din cauza iubirii, după cum a mărturisit chiar celebra prezentatoare. “Ce făceam în copilărie, pe 1 spre 2 martie? Scoteam din pungile de plastic, de 1 leu, toate mărțișoarele. Din plicuri, din punguțe mai mici, sau doar lipite de un cartonaș… și le studiam pe toate părțile.

Bineînțeles, asta după ce pe 1 sufeream ca un câine dacă băiatul care îmi plăcea nu îmi adusese mărțișor. Bine, asta nu s-a întâmplat…. dar aș fi suferit. Nu erau prea multe ocaziile, la 8- 9 ani, ca să fii sigură că te place… Iar aceasta era una dintre ele!”, a scris Andreea pe alistmagazine.ro.( vezi cum a detronat-o Vulpiţa pe Andreea Esca)

Citeste si: Oana Roman, DETALII INCREDIBILE despre scandalul de la ziua Andreei Esca! Care e adevaratul motiv pentru care Cornel Pasat a fost snopit in bataie! "Ceea ce m-a socat pe mine a fost..."

Citeste si: Asta îi lipsea! Andreea Esca, veste proastă de la judecători! Vedeta trebuie să se prezinte într-un dosar de calomnie: ”Admite cererea reclamantei” EXCLUSIV

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Scandal epocal între Andreea Esca și fratele lui Cornel Galeș! Ce spunea fostul soț al Ilenei Ciuculete despre conflictul dintre Marian și prezentatoarea tv EXCLUSIV

„După cum poate multe ne amintim, existau diferite modele, de la animăluțele din porțelan, sticlă, la imortele în toate formele, la mărțișoarele de tinichea în formă de trifoi cu patru foi, potcoava, coșar și, desigur, florile din material textil. Important era să ai cât mai multe în plasă, pentru că însemna că ești plăcută, admirată, iubită. Acum, dacă ar fi să vă zic drept, cred că era vorba mai mult despre cât de mult te plăcea mama băiatului, nu el.

Pentru că erau puțini curajoși care să le ceară mamelor neapărat mărțișor pentru fata de care le plăcea”, a continuat Esca.

Andreea Esca a pătimit din cauza iubirii: "Rămânem aceiași copii de școală generală" 

„Cei mai mulți plecau cu lista de acasă, de la mama, așa cum pleacă și acum cu diverse liste de acasă. Și mama îi punea să dea mărțișor fetei care învăța cel mai bine, care venea dintr-o familie “bună” sau tuturor fetelor, ca să fie politicos și să nu se supere nimeni. Indiferent de ce și cum, tu știai clar care sunt mărțișoarele de la băiatul/băietii care te interesau și restul erau doar pentru invidia colectivă și hrănirea ego-ului. Cu timpul, creștem, ne maturizăm și gândim diferit… Nu! Deloc! Rămânem aceiași copii de școală generală”, a mai mărturisit vedeta.

„Cel mai urât mărțișor din lume devine cel mai prețios, dacă îl primești de la iubit, copil etc… Restul mărțișoarelor contează doar pentru că ne demonstrează că oamenii se gândesc la noi, ne prețuiesc, ne admiră, ne respectă. Și poveștile, poveștile din jurul cadourilor rămân. Pentru totdeauna. Legate cu un șnur imaginar de sufletul nostru! O primăvară de poveste vă doresc!”, a încheiat Andreea Esca.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fiica Andreei Esca s-a pozat cu un alt băiat, iar fanii au intrat în alertă: “Nu mai eşti cu Mario Fresh?”

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, jignită în ultimul hal pe internet: „Dă Mario Fresh în tine ca...”

Andreea Esca, șocată de vestea tragică a morții Cristinei Țopescu. Cele două au lucrat împreună trei ani

Viața a 6 zodii se va schimba de mâine și vor începe un nou ciclu astral

Demisia momentului în România! Cutremur total în politică. Nu a mai suportat

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Amenzi imense pentru șoferi. E un gest pe care-l faci aproape reflex

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies