Andreea Esca află în toamnă decizia într-un proces complicat, în care e ”pârâtă”! DEZVĂLUIRI

Emoții mari pentru celebra Andreea Esca, dată în judecată de o o doctoriță din Focșani.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

În 2013, mai toate publicațiile și posturile tv autohtone au prezentat o știre conform căreia o doctoriță din Focșani a avut un incident în trafic cu un polițist care a oprit-o pentru control. Femeia a fost acuzată că a încercat să se sustragă de la control și i-a prins agentului mâna în centură! în fața instanței, medicul a declarat că polițistul a vrut de fapt s-o agreseze, ea fugind de frică!

Citeste si: Alexia, fiica Andreei Esca, va prezenta o emisiune

Citeste si: Cine sunt colegii de celulă ai lui Radu Mazăre! Fostul primar va rămâne închis la Rahova până în 2021

Ulterior, presa a publicat diverse informații legate de dosarul medical al doctoriței, informații care nu o avantajau deloc pe femeie. Deranjată de faptul că informațiile publicate în presă i-au creat mari probleme pe plan personal și profesional, doctorița din Focșani a dat-o în judecată pe Andreea Esca, într-un dosar în care ca ”pârât” mai apare și Mihai Dedu, colegul acesteia.

fara descriere

După mai multe tergiversări, întinse de-a lungul anului 2018 și prima jumătate a acestui an, interval în care s-au recuzat judecători și s-au plătit taxe de timbru, Judecătoria Focșani a stabilit ca termen pentru prima pronunțare 13 noiembrie 2019.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate