Andreea Esca ajunge in fata judecatorilor! Cine o cheama pe "regina stirilor" din Romania in fata instantei? | EXCLUSIV

Un medic din Focsani a dat-o in judecata pe Andreea Esca, solicitandu-i acesteia despagubiri morale in solidar cu mai multi angajati ai PRO TV.

Autor: Radu Constantin

Andreea Esca urmeaza sa ajunga in fata judecatorilor din Focsani, dupa ce o doamna doctor a dat-o in judecata pe vedeta stirilor. Alaturi de Esca au mai fost chemati in instanta alti 6 angajati ai Pro TV, printre care si Mihai Dedu. Inclusiv postul de televiziune apare ca parat in acest proces in care medicul I.S. solicita despagubiri morale pentru modul in care a fost prezentat un incident care a avut loc cu cativa ani in urma.

In 2013, mai multe publicatii si posturi de televiziune au prezentat o stire conform careia aceasta a avut un incident cu un politist care a oprit-o pentru control. Ea a fost acuzata ca a incercat sa se sustraga de la control si i-a prins agentului mana in centura. In fata instantei, medicul a sustinut ca povestea este de fapt alta si ca politistul a vrut s-o agreseze, ea fugind de frica. Ulterior, presa a publicat informatii legate de dosarul medical al medicului, prezentand-o intr-o lumina deloc favorabila.

In urma cu cateva saptamani, medicul a dat in judecata postul de televiziune si o

publicatie care a prezentat cazul ei. Cu cativa ani in urma, ea s-a rafuit si cu ziarele locale pentru acelasi motiv. Primul termen de judecata in cazul Andreei Esca nu a fost inca fixat.  

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies