Andreea Esca isi construieste un hotel langa catedrala din Cluj-Napoca! O echipa de 6 arhitecti proiecteaza transformarea cladirii istorice in care investeste celebra vedeta de televiziune! | EXCLUSIV

Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram, sunt beneficiarii unui plan urbanistic de detaliu pentru o cladire istorica din Cluj-Napoca.

Autor: Matei Vaihan

Andreea Esca isi construieste un hotel la Cluj-Napoca, impreuna cu sotul ei, Alexandre Eram, si cu alti proprietari care detin un teren in centrul orasului, chiar langa piata in care se afla catedrala. Vedeta de televiziune si Alexandre Eram figureaza ca beneficiari ai unui proiect care a fost depus la Primaria Cluj-Napoca, pentru aprobare.( vezi cati bani a imprumutat Andreea Esca de la banca pentru a-si ridica o noua vila la Snagov)

In descrierea obiectului proiectului, de care se ocupa o echipa de sase arhitecti, se scrie: „Prezenta documentatie a fost intocmita la cererea beneficiarilor Eram Alexandre Douglas si a sotiei Esca-Eram Andreea-Ioana, pentru lucrarea „elaborare P.U.D., schimbare de destinatie din locuinta colectiva in apartamente in regim hotelier, mansardare imobil existent, refatadizare, recompartimentari interioare – pe str...., mun. Cluj-Napoca”.

Andreea Esca isi construieste un hotel. In cladirea istorica se vor face apartamente moderne

„Obiectul lucrarii consta in aprofundarea din punct de vedere urbanistic, functional si estetic al parcelei studiate, in vederea schimbarii de destinatie din locuinta colectiva in apartamente in regim hotelier, mansardare imobil existent, refatadizare si recompartimentari interioare. Conform anexei, pe amplasament este o cladire cu valoare artistica ambientala – casa din sec.

XIX cu valoare de patrimoniu 2”, se mai arata in document.

Andreea Esca isi construieste un hotel. Terenul are o suprafata de 439 de metri patrati

Andreea Esca isi construieste un hotel la Cluj-Napoca pe un teren de 439 de metri patrati pe care se afla o cladire istorica. Esca, Eram si ceilalti proprietari nu o pot demola, pentru ca aceasta are valoare de patrimoniu, dar o vor renova, cladirea urmand sa devina un hotel cu apartamente pentru inchiriat.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

A recunoscut! Un mare actor, despre relatia cu Andreea Esca: "Da, asa este"

Andreea Esca, discutie deschisa despre sex! Il prefera dimineata?

Andreea Esca a povestit cat s-a chinuit sa-l cucereasca pe Alexandre Eram. "Am inteles ca era intr-o relatie". Acum cei doi sunt super indragostiti si se saruta, ca...

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Se întâmplă chiar la granița cu România! Au trimis soldații la frontieră. Ultimă oră

Câți copii are Laurențiu Reghecampf. Detalii neștiute din viața antrenorului de fotbal

Alertă medicală în România! Explozie de de infecţii digestive. Copiii sunt grav afectați

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies