Vedete

Andreea Esca isi construieste un hotel langa catedrala din Cluj-Napoca! O echipa de 6 arhitecti proiecteaza transformarea cladirii istorice in care investeste celebra vedeta de televiziune! | EXCLUSIV

Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram, sunt beneficiarii unui plan urbanistic de detaliu pentru o cladire istorica din Cluj-Napoca.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Andreea Esca isi construieste un hotel langa catedrala din Cluj-Napoca! O echipa de 6 arhitecti proiecteaza transformarea cladirii istorice in care investeste celebra vedeta de televiziune! | EXCLUSIVicon photo

Andreea Esca isi construieste un hotel la Cluj-Napoca, impreuna cu sotul ei, Alexandre Eram, si cu alti proprietari care detin un teren in centrul orasului, chiar langa piata in care se afla catedrala. Vedeta de televiziune si Alexandre Eram figureaza ca beneficiari ai unui proiect care a fost depus la Primaria Cluj-Napoca, pentru aprobare. (vezi cati bani a imprumutat Andreea Esca de la banca pentru a-si ridica o noua vila la Snagov)

In descrierea obiectului proiectului, de care se ocupa o echipa de sase arhitecti, se scrie: „Prezenta documentatie a fost intocmita la cererea beneficiarilor Eram Alexandre Douglas si a sotiei Esca-Eram Andreea-Ioana, pentru lucrarea „elaborare P.U.D., schimbare de destinatie din locuinta colectiva in apartamente in regim hotelier, mansardare imobil existent, refatadizare, recompartimentari interioare – pe str...., mun. Cluj-Napoca”.

Andreea Esca isi construieste un hotel. In cladirea istorica se vor face apartamente moderne

„Obiectul lucrarii consta in aprofundarea din punct de vedere urbanistic, functional si estetic al parcelei studiate, in vederea schimbarii de destinatie din locuinta colectiva in apartamente in regim hotelier, mansardare imobil existent, refatadizare si recompartimentari interioare. Conform anexei, pe amplasament este o cladire cu valoare artistica ambientala – casa din sec. XIX cu valoare de patrimoniu 2”, se mai arata in document.

Andreea Esca isi construieste un hotel. Terenul are o suprafata de 439 de metri patrati

Andreea Esca isi construieste un hotel la Cluj-Napoca pe un teren de 439 de metri patrati pe care se afla o cladire istorica. Esca, Eram si ceilalti proprietari nu o pot demola, pentru ca aceasta are valoare de patrimoniu, dar o vor renova, cladirea urmand sa devina un hotel cu apartamente pentru inchiriat.


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune