Vedete

Andreea Esca se plimba pe lacul Snagov cu o salupa comandata din America! Vezi cat costa ambarcatiunea de lux! | EXCLUSIV

De ceva vreme, Andreea Esca se plimba pe lacul Snagov cu o salupa care a fost comandata din America.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Cei care locuiesc in zona stiu ca Andreea Esca se plimba pe lacul Snagov cu o salupa. Vedeta de televiziune si sotul ei, Alexandre Eram, si-au cumparat acum mai bine de 10 ani o vila pe malul lacului, dotata cu ponton, acesta fiind folosit pentru salupa familiei. (vezi motivul pentru care mama Andreei Esca rade la inmormantari)

Andreea Esca se plimba pe lacul Snagov cu o salupa: „O plimbare placuta cu Chris Craft”

Mare amator de ambarcatiuni, sotul Andreei Esca a comandat o salupa din SUA, de la producatorul „Chris-Craft” din Florida. Barca, care avea 6 locuri si a costat aproximativ 150.000 de dolari, a fost fotografiata de Alexandre Eram in garaj, iar acesta a comentat: „O plimbare placuta cu Chris Craft”.

Andreea Esca se plimba pe lacul Snagov cu salupa. Noul model costa aproximativ 250.000 euro

Atunci cand vremea e frumoasa, Andreea Esca se plimba pe lacul Snagov cu salupa. Se pare ca vedeta si partenerul ei de viata si-au schimbat recent ambarcatiunea. Ei au fost fotografiati de paparazzi tot intr-o salupa „Chris Craft”, insa mai incapatoare, al carei pret este de aproximativ 250.000 de dolari.

Galerie foto