Andreea Esca va investi o avere in studiile fiicei sale! Vezi cat costa facultatea din Anglia la care s-a inscris Alexia!

In urmatorii ani, Andreea Esca va investi o avere in studiile fiicei sale. Alexia va invata la o universitate din Marea Britanie.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Se pare ca Andreea Esca va investi o avere in studiile fiicei sale. Alexia a absolvit in aceasta vara Liceul Francez din Bucuresti, luand Bacalaureatul cu media 9.97. „Am facut Liceul Francez care îţi asigură o educaţie foarte bună, dar programa de învăţământ nu e deloc uşoară. Mi-au plăcut însă foarte mult anumiţi profesori care au reuşit să mă motiveze prin pasiunea lor pentru materia predată. A, şi am avut 13 materii la BAC…”, a povestit Alexia intr-un interviu.

Andreea Esca va investi o avere in studiile fiicei sale. Alexia va studia marketing si publicitate in domeniul modei

Alexia, care a implinit recent 18 ani, a dezvaluit ca isi va continua studiile in strainatate. „Voi merge în Anglia, la UCA, University For the Creative Arts, unde voi studia marketing, publicitate şi relaţii publice în domeniul modei”, a marturisit fiica Andreei Esca. Pe site-ul Universitatii de Arte Creative, sunt postate taxele pentru anul universitar 2018-2019. (vezi cum arata Alexia in costum de baie)

Andreea Esca va investi o avere in studiile fiicei sale. Va cheltui aproximativ 125.000 de euro

Potrivit cifrelor publicate, Andreea Esca va investi o avere in studiile fiicei sale. Un an de studiu costa aproximativ 15.000 de lire sterline, la care se adauga cazarea, masa si transportul, cheltuielile dublandu-se, ajungandu-se la 30.000 de lire sterline pe an. Cum cursurile sunt de trei ani, inseamna ca studiile Alexiei vor costa 90.000 de lire sterline. Daca va dori sa faca si un master, Alexia va trebui sa mai achite in jur de 20.000 de lire sterline, astfel ca totalul va fi de aproximativ 110.000 de lire sterline, adica 125.000 de euro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P