Vedete

Andreea Ibacka: “Mi s-a intamplat sa ma scoata Cabral din sarite, sa-mi vina sa plec” VIDEO EXCLUSIV

Andreea si Cabral formeaza un cuplu de 10 ani. Cei doi soti au o casnicie frumoasa, chiar daca uneori se intampla sa mai aiba momente tensionate, ca in orice cuplu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G., C.I.


Andreea si Cabral Ibacka nu s-au ferit niciodata sa-si faca reprosuri sau sa povesteasca lucruri amuzante din casnicia lor. (Vezi AICI unde vor sa se mute Andreea si Cabral Ibacka)

Andreea Ibacka: “Mi s-a intamplat sa ma scoata Cabral din sarite, sa-mi vina sa plec” VIDEO EXCLUSIVicon photo

Au o poveste frumoasa de dragoste, se iubesc mult, insa au si momente in care se enerveaza unul pe celalalt si se ciondanesc.

“Mi s-a intamplat sa ma scoata din sarite, sa-mi vina sa plec (rade – n.r.). Mi s-a intamplat, normal. E o relatie ca oricare alta, nu suntem nici rupti din stele, nici feriti de probleme, dar nici nu cred ca avem probleme iesite din comun. Cele comune tuturor familiilor.

Cine face primul pas spre impacare? Depinde. Cine a calcat pe bec. Fiecare are asteptari de la celalat. Dar pentru ca nu se intampla de obicei asa si pentru ca uneori amandoi suntem incapatanati, trebuie sa ne recunoastem fiecare micile scapari si sa indreptam situatia. E normal, cred ca asa e in orice relatie… certuri si impacari firesti, de cuplu”, a declarat Andreea Ibacka pentru WOWbiz.ro.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!icon photo

Vedete

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!

In 2003, inainte de a ajunge prezentatoare tv, Corina Caragea a fost vedeta intr-un videoclip.

Titlu secțiune