Andreea Liptak a ajuns milionară în dolari, dar provine dintr-o familie săracă: ”Mama mea a murit tristă, cu o pensie de 750 de lei pe lună. Și ceapă aș fi vândut, dacă asta mi-ar fi ajutat familia!”

Nu mai e un secret că Andreea Liptak a ajuns milionară în dolari.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

E clar că Andreea Liptak a ajuns milionară în dolari. Fosta prezentatoare de la Pro Tv şi soţul ei, Răzvan Spiridon, au părăsit acum câţiva ani lumea televiziunii şi au intrat într-o afacere piramidală cu produse cosmetice de top, ajungând milionari în dolari. Până să ajungă aici, Liptak a traversat mai multe perioade grele. “Provin dintr-o familie simplă: tata – ospătar încă de pe vremea lui Ceaușescu, mama a fost muncitoare în trei schimburi la fabrica de conserve Refacerea din Arad. Azi, la 40 de ani, sunt fără bunici și fără mamă. Am terminat o facultate și apoi încă una, pentru că am fost învățată că dacă ai carte, ai parte. Eram studentă la Științe Economice și m-am angajat la PROTV Arad în urmă cu 20 de ani, că să îmi câștig existența. Nu am moștenit nimic, că nu am avut ce, doar bunul simț. 6 luni am muncit în PROTV fără un ban, pentru că pe vremea aceea, mai întâi demonstrai, apoi ți se dădea o șansă”, a postat Andreea Liptak. (vezi cum arată Andreea Liptak nefardată)

Citeste si: Imagini fabuloase de la nunta lui Andi Moisescu cu Olivia Steer! Cele două vedete sunt împreună de aproape 15 ani! La nunta lor a cântat Cornelia Catanga

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Andreea Liptak a plecat cu familia, de Sarbatori, tocmai in Australia! FOTO

Citeste si: FOTO Vezi cum arata acum 23 de ani Andreea Liptak! Fosta prezentatoare tv lucreaza acum cu o colega de liceu

Andreea Liptak a ajuns milionară în dolari: "Banca ne-a acordat un credit" 

„Am fost chemată în București după 3 ani de muncă în redacția din Arad și am plecat, sperând la un salariu mai bun și o viață decentă. Am muncit 12 ore pe zi toată viața, mi-am cumpărat împreună cu Răzvan o mașină și un apartament cu 3 camere, cu credite în franci elvețieni. Știți povestea, cred! Banca ne-a acordat un credit cu o rată de 65% din salariul nostru pe 30 de ani și apoi s-a scumpit francul de 3 ori și jumătate. Faceți calculul! A fost banca de vina? Dați-mi voie să vă spun că nu m-a obligat să îmi fac credit. Cu atâtea griji în jurul nostru, mama mea a intrat într-o depresie de care nu s-a mai vindecat niciodată. Mama mea a murit tristă, cu o pensie de 750 de lei pe lună. Toată viața ei ne-a spijinit, nu a conceput niciodată să primească ajutor de la noi. Vreți să va spun de câte ori am întârziat plata întreținerii sau plata ratei la bancă, până ne-am redresat? De câte ori am plătit dobânzi și penalități la stat pentru că nu am plătit impozitele la timp, pentru că nu știam cum să mai împărțim banii?”, a continuat Andreea.

Andreea Liptak a ajuns milionară în dolari: "Am deschis o mică afacere, că să ne putem susține" 

Se ştie că Andreea Liptak a ajuns milionară în dolari. “Cu un copil de 1 an și unul de 4 ani acasă, ne-am mai luat joburi în plus, am deschis o mică afacere, că să ne putem susține. Ne-am lăsat “recrutati” într-o afacere de network-marketing, mulți-level, că să putem supraviețui rămânând etici-un model de business de care au fugit toți corporatistii din jurul nostru pentru că le-a fost teamă că li se degradează imaginea și își pierd statutul (închipuit!). Mie nu mi-a fost rușine să vând produse bune și nu îmi este nici acum. Timp de 7 ani, m-am trezit la 4 dimineața și am ajuns acasă la 9-10 seara. Fiind antreprenor. Mă uităm în ochii fetelor mele (dacă nu dormeau când ajungeam acasă epuizată) și știam că într-o zi o să avem ceea ce merităm. Și ceapă aș fi vîndut, dacă asta mi-ar fi ajutat familia! Mă interesează să muncesc cinstit, nu dau doi bani pe reputație.”, a mai scris Liptak.

Galerie foto 
Citește și:

Carmen Harra a intrat in afacerea care i-a facut milionari pe Andreea Liptak si Razvan Spiridon!

Secretul succesului Andreei Liptak, devenita milionara in dolari: "Eu pun meditatia inaintea oricarei actiuni. Mai intai lucrez cu mine!"

FOTO! Mai dezbracata ca aici n-ai vazut-o niciodata pe Andreea Liptak! Fosta prezentatoare s-a relaxat cu familia intr-o vacanta in Grecia

Mare eveniment in familia Andreei Liptak! Fratele vedetei, Gabi, s-a casatorit si va fi tata in curand!

Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre sarcină! Blondina a izbucnit în lacrimi: „Când i-am auzit prima dată inimioara...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies