Andreea Lodbă, primele lucruri pe care le-a făcut după ce a fost eliminată de la Survivor România: „M-am eliberat...”

Actrița este convinsă că mai făcea față condițiilor grele din Dominicană, dar s-a readaptat rapid la cele cu care era obișnuită înainte de intrarea în competiție.

Andreea Lodbă
Andreea Lodbă[Sursa foto: Instagram]
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Andreea Lodbă a fost eliminată în consiliul de duminică de la Survivor România, iar acum așteaptă avionul care să o aducă înapoi în România. A stat câteva săptămâni și a îndurat momente grele în jungla din Repiblica Domincană.

Iată care au fost primele lucruri pe care le-a făcut după ce s-a întors în civilizație. 

Andreea Lodbă
Andreea Lodbă [Sursa foto: Captură KANAL D]

Andreea Lodbă: „ Aș mai fi putut să rămân, aș mai fi făcut față condițiilor”  

Actrița din serialul „Moldovenii” de pe Kanal D spune că a fost o experiență inedită. Mai bine de o lună a stat în jungla din Dominicană și a supusă unui stil de viață extrem de greu. A izbucnit în lacrimi în momentul în care Dan Pavel a anunțat-o că a fost eliminată, căci și-ar fi dorit să demonstreze de ce este capabilă. Spune că este convinsă că ar mai fi făcut față condițiilor grele și și-ar fi dorit să mai intre pe traseele de la Survivor România. 

Citeste si: Andreea Lodbă este eliminată de la Survivor România 2021. Actrița izbucnește în lacrimi: „Mi-aș fi dorit să nu se termine aici!”

Citeste si: Românii se vor putea opera gratuit în sistemul sanitar privat! Noul OUG va aduce mai multe schimbări în Sănătate- bzi.ro

„Cinci săptămâni lungi. Aș mai fi putut să rămân, aș mai fi făcut față condițiilor, dar a fost și greu, a fost extraordinar de greu, n-am luptat cu foamea, cu frigul noaptea, ne-a plouat.  Au fost conflicte, dar aș mai fi putut să rămân. Mi-ar mai fi plăcut să mai intru pe traseu”, a mai spus fosta Faimoasă la Teo Show. 

Andreea Lodbă
Andreea Lodbă [Sursa foto: Instagram]

Andreea Lodbă: „ Abia am așteptat să ajung la hotel”

Totuși, abia aștepta momentul în care va reveni la viața cu care era obișnuită. Imadiar cum a ajuns la hotel, Andreea Lodbă recunoaște că a mâncat cât să se sature pentru cele cinci săptămâni în care a fost mai mult înfometată, iar mai apoi și-a făcut un duș, s-a îmbrăcat frumos, s-a aranjat, iar mai apoi s-a odihnit. 

Citeste si: Cine este Andreea Lodbă de la Survivor România 2021. Actrița din serialul „Moldovenii” face parte din echipa Faimoșilor

„M-am eliberat, ca să spun așa, sunt fericită că am scăpat de junglă. Abia am așteptat să ajung la hotel, prima oară am mâncat, am făcut duș, după care m-am îmbrăcat frumos, că mai aveam câteva haine, m-am machiat, după m-am demachiat și m-am băgat la somn”, a povestit Andreea Lodbă la Teo show. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zanni este favoritul publicului la Survivor România. Faimosul face o nominalizare surprinzătoare: „Nu pot să înțeleg!”

Albert Oprea este preferatul publicului la Survivor România. „Visul meu e de a ajunge în finală!” Războinicul face o nominalizare strategică

Faimoșii câștigă comunicarea la Survivor România. Sebastian Chitoșcă, copleșit de miza fabuloasă a jocului. „Nu am avut niciodată așa emoții!”

Horoscop Zilnic Marți 22 Iunie 2021: O stare de spirit plină de energie pozitivă atrage cu sine succesul și fericirea

Un actor extrem de cunoscut, în stare GRAVĂ! În cele din urmă, probabil că mă va ucide

SCANDAL IMENS! Cine este femeia pentru care Laurențiu Reghecamf divorțează de Anamaria Prodan? Ea este motivul real al separării. Este BOMBA ANULUI

Știai că mănânci OTRAVĂ și nici nu îți dai seama? Este pitit în toate produsele, sub tot felul de nume false

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies