Vedete

Andreea Mantea a povestit despre cum isi petrece David timpul cu tatal lui. "Intalnirile lor sunt absolut normale, ca intre un tata si un fiu"

Andreea Mantea a vorbit despre intalnirile fiului ei cu tatal lui.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Andreea Mantea a povestit despre cum isi petrece David timpul cu tatal lui. "Intalnirile lor sunt absolut normale, ca intre un tata si un fiu"icon photo

Andreea Mantea se descurca admirabil cu cele doua meserii ale ei, cea de mamica si cea de prezentatoare tv. Deşi au fost momente în care a simtit ca va claca, vedeta a reuşit cu brio să facă faţă tuturor obstacolelor. 

“Sunt momente şi momente. Sunt unele în care clachezi, eşti obosită şi te gândeşti că unul este suficient. Dar când îl vezi cât este de dulce, de drăguţ, te gândeşti că îţi mai doreşti unul. Cumva îl las pe Dumnezeu să decidă pentru mine, la fel că în cazul lui David. Dacă îmi e scris să mai am unul, cu siguranţă va fi o bucurie. Dacă nu, nu. Nu-mi fac planuri în acest sens", a spus Andreea Mantea intr-un interviu pentru revista Viva.

"Întâlnirile lor sunt absolut normale, ca între un tată şi fiu. Sunt frumoase, sensibile, haioase. Petrec timp de calitate împreună”, a povestit frumoasa prezentatoare tv.

Legat de viaţa persoană, Andreea Mantea a mărturisit că vrea s-o ţină departe de ochii publicului: “Prefer să ţin viaţa personală departe de ochii publicului”.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune