Andreea Mantea a povestit despre cum isi petrece David timpul cu tatal lui. "Intalnirile lor sunt absolut normale, ca intre un tata si un fiu"

Andreea Mantea a vorbit despre intalnirile fiului ei cu tatal lui.

Distribuie pe:

Autor: L. S.

fara descriere

Andreea Mantea se descurca admirabil cu cele doua meserii ale ei, cea de mamica si cea de prezentatoare tv. Deşi au fost momente în care a simtit ca va claca, vedeta a reuşit cu brio să facă faţă tuturor obstacolelor. 

“Sunt momente şi momente. Sunt unele în care clachezi, eşti obosită şi te gândeşti că unul este suficient. Dar când îl vezi cât este de dulce, de drăguţ, te gândeşti că îţi mai doreşti unul. Cumva îl las pe Dumnezeu să decidă pentru mine, la fel că în cazul lui David. Dacă îmi e scris să mai am unul, cu siguranţă va fi o bucurie. Dacă nu, nu. Nu-mi fac planuri în acest sens", a spus Andreea Mantea intr-un interviu pentru revista Viva.

"Întâlnirile lor sunt absolut normale, ca între un tată şi fiu. Sunt frumoase, sensibile, haioase. Petrec timp de calitate împreună”, a povestit frumoasa prezentatoare tv.

Legat de viaţa persoană, Andreea Mantea a mărturisit că vrea s-o ţină departe de ochii publicului: “Prefer să ţin viaţa personală departe de ochii publicului”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate