Vedete

Andreea Mantea, anunţul care i-a întristat pe fani: "Asta e ultima săptămână"

Andreea Mantea a făcut anunţul care i-a întristat pe fanii emisiunii Te vreau lângă mine.

Distribuie pe:

Autor: R.L.


Andreea Mantea a anunţat că asta este ultima săptămână în care va prezenta emisiunea Te vreau lângă mine. Bruneta urmează să plece în Turcia, unde va filma Puterea dragostei, noul show de la Kanal D, emisiune ce debutează luni, 19 noiembrie, de la ora 11. 

"Dragii mei, aceasta este ultima saptamana in care puteti urmari emisiunea “Te Vreau Langa Mine” .

Incepand de luni, 19 noiembrie, incepand cu ora 10.00-12.00 si de la ora 13.00-15.00 va invit sa urmariti o noua emisiune! Puterea Dragostei, este un reality show matrimonial, unde 6 fete si 6 baieti, s-au inscris pentru a-si gasi marea iubire!

Pentru aceasta experienta, ei au plecat deja in Istanbul, Turcia, unde se vor desfasura filmarile", a scris Andreea Mantea pe pagina ei de Facebook.

 

Astăzi, în emisiune, Andreea Mantea a spus că este credincioasă, dar şi foarte superstiţioasă. "Sunt extrem de credincioasă, aşa am fost crescută de bunica mea. Simt 100%, simt că trebuie să fac, aşa fac. Credinţa mea în Dumnezeu e 100%. Nu poţi să spui că un om credincios nu poate fi şi superstiţios. Azi e marţi 13. Şi mie mereu mi se întâmplă trei lucruri rele. Până acum nu s-a întâmplat nimic, dar sper să nu se întâmple azi. în emisiune. Am crescut la ţară!", a declarat ea.

Apoi, de la un bărbat care a venit la paravan, a învăţat ce exerciţii să facă în fiecare dimineaţă.

 

Galerie foto  Urmatorul articol