Vedete

Andreea Mantea, atacată dur! "Foarte urât că permiţi aşa ceva" Uite cum i-a răspuns vedeta unei femei care a acuzat-o pe nedrept că ţine cu Rafa la "Puterea dragostei" EXCLUSIV

Andreea Mantea, atacată dur! Uite cum i-a răspuns vedeta unei femei care a acuzat-o pe nedrept că ţine cu Rafa.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

"Puterea dragostei", cel mai tare show matrimonial al momentului, încinge spritele telespectatorilor. Concurenţii au deja foarte mulţi fani, dar şi "hateri", ca nişte adevărate vedete.

Ei bine, o femeie care nu o simpatizează pe Rafaela a atacat-o pe facebook pe amfitrioana emisiunii, Andreea Mantea, spunându-i acesteia că o favorizează pe Rafa.

"De ce nu ai luat măsuri împotriva Rafaelei, Andreea, atunci când a aruncat suc pe Bianca? Dacă ar fi fost invers i-ai fi dat Biancăi un cartonaş galben imediat. Foarte urât că permiţi aşa ceva şi că îi susţii prostiile Rafaelei!", a scris fana producţiei "Puterea dragostei".

Andreea Mantea, atacată dur! "Eu nu decid nimic"

După doar câteva minute vedeta a dat un răspuns prompt prin care a explicat, pe înţelesul tuturor, că nu acordă nimănui tratament preferenţial.

"Reveniţi-vă! Eu nu decid nimic! Dacă ar fi fost după mine, aş fi făcut extrem de multe lucruri şi cred că v-aţi fi dat seama! Nu eu hotărăsc ce se întâmplă cu concurenţii. Mai mult decât atât, această emisiune este un reality! Cum ar fi să intervin eu, să apostrofez concurenţii în timp ce fac acest reality? Nu ar mai fi reality. Ar fi influenţaţi. Eu doar discut cu ei DUPĂ. Ideea este ca voi, telespectatorii, să îi vedeţi cum sunt şi în ce fel se comportă în aceste opt ore pe care le petrec în această casă. Mai departe, tot voi sunteţi cei care le decideţi soarta în emisiune, prin voturile voastre", a scris prezentatoarea pe instagram.

Galerie foto  Urmatorul articol