Andreea Mantea, cu bagajele pline la întoarcerea în Istanbul! E incredibil ce a pus în valize, din România: "Ce era să fac? Să mor de poftă?"

Andreea Mantea a intrat în direct la Teo Show în timpul unei pauze de la filmările de la emisiunea ei de la Kanal D, Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

"Aici e cald şi bine. E un soare în Istanbul! Sunt 12 grade! Aseară am stat cu fiul meu în parc până la 10, ca să vedeţi cât sunt de dusă!", a spus Andreea Mantea.

fara descriere

Dacă înainte de Sărbători era tristă şi dornică să se întoarcă în România, acum Andreea Mantea este fericită şi bucuroasă să lucreze la Istanbul. "Sunt pozitivă. Am venit acasă de Sărbători şi ce credeţi că am făcut? În bagaje m-am întors cu mălai, pentru că îmi place mult mămăliga, carne de porc, găini de ţară, şunculiţă, pastramă, am umplut frigiderul! Ce era să fac, să mă uit şi să mor de poftă? Am plecat cu bagajele goale şi m-am întors cu ele pline cu de toate!", a mai declarat Mantea la Teo Show.

Andreea Mantea a reuşit să îşi îndeplinească un mare vis. A mers şi a vizitat locurile unde s-a filmat serialul ei preferat, Dragoste infinită. "Eu o iau razna când mă plictisesc. Am avut mai mult timp liber şi ce era să fac. Am tot dus copilul peste tot. Am zis că vreau să ajung în locul unde s-a filmat Dragoste infinită. Am încercat de două ori, dar nu am avut noroc! Un coleg mai îndrăzneţ. Am plecat cu el în căutarea lui Kemal, mă rog, în locurile unde s-a filmat Dragoste infinită. (...) Am început să tremur, să plâng! Plângeam de emoţii!", a mai spus Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei.

fara descriere

David se simte şi el foarte bine în Turcia. "S-a acomodat, vorbeşte în engleză şi turcă. A răcit, facem aerosoli şi mergeam să ne plimbăm pe malul Bosforului. I-a trecut răceala aşa, cu aerosoli, natural, fără pastile şi sirop de tuse", a încheiat Mantea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate