Andreea Mantea, mesaj dur pentru Andreea Oprică după ce a spus că Andy nu vrea să stea izolat 14 zile ”Din păcate...”

Andy a ajuns în Turcia din România și a fost băgat la izolare pentru 14 zile, din cazua epidemiei de coronavirus, înainte de a intra în contact cu concurenții de la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Izolarea impusă lui Andy din cauza epidemiei de coronavirus a nemulțumit-o pe Andreea Oprică, fata care abia aștepta să-l vadă pe cel cu care speră să aibă o relație în casa Puterea Dragostei.

Andreea Mantea a explicat motivul pentru care, deși toți știau că Andy este în Turcia, acesta nu a intrat încă în casa Puterea Dragostei.

Citeste si: Cum își petrec timpul Andreea Mantea și fiul ei în plină pandemie de coronavirus. Fanii au fost uluiți de energia lor

”Andy este în izolare. Nu i-a cerut medicul, pentru că analizele lui sunt bune...dar astea sunt regulile. Cât ai așteptat până acum (n.red s-a adresat Andreei Oprică), nu mai poți să stai 14 zile?”, a spus prezentatoarea emisiunii.

Citeste si: Moștenitorul imperiului, găsit mort. Blestemul familiei Getty lovește din nou - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Numai că, Andreea Oprică este atre nemulțumită de condiția pusă lui Andy. ”El a zis că vrea să plece, că nu stă singur în hotel. Nu înțeleg de ce trebuie să stea izolat 14 zile dacă nu are nimic. Nu are nimic. De ce să stea singur la hotel?”, a spus supărată Andreea Oprică.

Citeste si: Decizia Andreei Mantea in timpul epidemiei de coronavirus. Ce face in Turcia

A fost momentul în care Andreea Mantea s-a enervat. ”Este așa mică și ușoară această condițe, nu înțeleg ce problemă ai. Știi, din păcate, ca tine sunt foarte mulți dintre români, din populație, și de aceea am ajuns unde am ajuns astăzi, din păcate. Sunt reguli simple care trebuie respectate: 14 zile stai singurel, nu iei contact cu oamenii, porți mască, preventiv. Este atât de simplu să prevenim. De asta s-a ajuns aici, pentru că oamenilor le este greu să înțeleagă!”, a spus Andreea Mantea.

Citeste si: Mai mulți concurenți de la Puterea dragostei, surprinși în oraș în timpul pandemiei: „Dar vouă chiar nu vă este rușine?”

Andy se întoarce la Puterea Dragostei pentru Andreea Oprică

În ultima vreme, au fost mai multe bârfe că Andy se va întoarce la Puterea Dragostei pentru Andreea Oprică, fata care de câteva luni tot spune că s-a văzut cu el în afara acsei, că îți trimit zilnic mesaje și că îl vrea în casă pentru a încerca o relație cu el. Duminică, 22 martie 2020, pe pagina de instagram a lui Andy a apărut o poză ce pare făcută chiar în Istanbul și toți fanii lui au fost încântați pentru că întoarcerea lui la Puterea dragostei ar putea să nu fie doar un zvon. Zilele trecute însă, confirmarea a venit în emisiune chiar de la Andreea Mantea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

În Decembrie trebuie să faci aceste lucruri ca să-ți meargă bine în 2021

Îți poate lua mașina cu totul! Klaus Iohannis a semnat astăzi decretul. De acum, e lege

Rețetă: Cea mai delicioasă ciorbă cu carne de pui: Evită greșeala făcută de toate gospodinele prin care ciorba devine toxică

Ella de la Puterea Dragostei, mesaj emoționant pentru Jador, de ziua lui! „Cadoul pe care ti l-as fi putut oferi astazi pentru totdeauna...”

Ramona de la Puterea Dragostei, cine este tatăl copilului ei? Dezvăluiri cutremurătoare!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies