Andreea Mantea, plângând, anunță cine sunt, de fapt, câștigătorii Puterea Dragostei: ”Știu că nu este corect, dar....”

Andreea Mantea a ținut un discurs emoționant în cadrul emisiunii Puterea Dragostei, din 25 iulie: ”E greu să accepți...”

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Andreea Mantea, plângând, anunță cine sunt, de fapt, căștigătorii Puterea Dragostei: ”Știu că nu este corect, dar....”


In articol:

În emisunea Puterea Dragostei, difuzată pe 25 iulie, s-au vărsat lacrimi amare.

Prezentatoarea emisiunii, frumoasa Andreea Mantea, a intrat în platoul unde se filmează Puterea Dragostei, fiind întâmpinată de concurenții ce-i scandau numele.

Aceasta a răbufnit în lacrimi.

Concurenții s-au îmbrățișat, dând uitării toate conflictele pe care le-au avut.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Andreea Mantea își începe imediat discursul: ” M-ați făcut astăzi să plâng încontinuu, pentru că sunteți frumoși și mă bucur tare mult că sunteți aici. Mă bucur că ați învățat anumite lecții, mă bucur că v-ați schimbat în bine. De ceva timp mi-e foarte greu să-mi iau la revedere de la voi, să conștientizez, și nu accept. Am trecut prin foarte multe, îmi este greu să explic asta, dar ați fost minunați. A fost o perioadă extrem, extrem de grea, și nu doar aici, ci și în casele oamenilor. Multe vieți nu mai sunt la fel. Oamenii nu mai sunt la fel. Eu mă bucur că voi ați fost aici și nu a trebuit să treceți prin această schimbare.
Cătă iubire, câte gânduri, momente frumoase, încercări eșuate de a pleca... și mereu v-ați dat seama că tot aici vă este mai bine. E greu să accepți, o dată acceptat poți merge mai departe.”

Andreea Mantea, plângând, anunță cine sunt, de fapt, căștigătorii Puterea Dragostei: ”Știu că nu este corect, dar....”

Citeste si: Ana de la Puterea Dragostei a vărsat lacrimi de durere! Fosta concurentă, surprinsă plângând: ”Iar mă apucă toți nervii...”

Citeste si: Puterea Dragostei 24 iulie, declarații care-ți rup sufeltul! Ella plânge din nou după Jador: ”Mereu mă încărca...”

Citeste si: Jador și Nelson Mondialu, live incendiar: pe cine susțin în finala Puterea Dragostei? Au dat cărțile pe față

Andreea Mantea a vorbit despre căștigătorii Puterea Dragostei

Discursul Andreei Mantea nu s-a terminat aici. Aceasta a vorbit în continuare despre cine sunt, de fapt, câștigătorii Puterea Dragostei.

”Unii urcă mai multe trepte, alții mai puține.
Știu că nu este corect, față de ceilalți, dar este o competiție frumoasă. Chiar dacă numai doi dintre voi vor fi câștigătorii acestui sezon, mai exact premiații, din punctul meu de vedere toți sunteți câștigătorii pentru că ați ajuns până aici. A fost o competiție. Felicitări!”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate