Andreea Mantea, primele detalii despre sezonul 2 Puterea Dragostei! „Am pregătit o serie de surprize”

Andreea Mantea a vorbit despre sezonul 2 al emisiunii Puterea Dragostei. Concurenții vor avea parte de mai mulet surprize

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Andreea Mantea este extrem de încântată de emisiunea Puterea Dragostei și de faptul că ea este cea care o prezintă. Frumoasa brunetă crede că există oameni care își doresc cu adevărat să-și întâlnească sufletul pereche în cadrul show-ului de la Kanal D, motiv pentru care azi și mâine, 20 și 21 iunie, va fi prezentă la casting-ul pentru emisiune.

„Am pregătit o serie de surprize pentru sezonul 2. Vom avea grijă să se întâmple lucruri frumoase penmtru concurenți. Au parte de extrem de multe avantaje. Sunt în Istnabul, filmăm o zi cu o zi, au o diurnă care nu e de ici de colo și vin și la televizor. Am primit multe mesaje și sunt conștientă că există persoane care își doresc foarte mult. Plușica mi-a recunoscut că ea a venit pentru că voia să apară la televizor, nu să se îndrăgostească. Și ea a fost prima care s-a îndrăgostit și a suferit.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Și mâine e casting, până la ora 5, pe strada Franceză, la hotel Europa Royale. Am încredere că vor venit doar cei care își doresc să poarticipe la acest experiment. De aici de la voi plec acolo și o să merg și mâine seară”, a declarat Andreea Mantea în direct, la Teo Show.

Citeste si: Când va avea loc MAREA FINALĂ Puterea Dragostei și când începe sezonul 2! Andreea Mantea a făcut anunțul!

Citeste si: Hamude și Bianca, scandal monstru: „Când mă pun pe tine, nu mai scapi de mine”

Unde se pot înscrie cei dornici să participe la Puterea Dragostei

Pregatirile pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii sunt in toi, cei care sunt in cautarea dragostei adevarate si vor sa participe in cel de-al doilea sezon, sunt invitati sa se inscrie la castingul care se desfasoara astazi si maine, in Bucuresti, la Hotel Europa Royale (strada Franceza, 60), incepand cu ora 12:00.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate