Andreea Mantea, “restricții” pentru Mitoșeru: “Hei, ia mâna de pe mașina mea!” În această seară, la ”Se strigă darul”, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, la “Se strigă darul”, Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru merg în Oltenia, să petreacă la nunta cuplului Mădălina și Gabi.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Rudele și prietenii mirilor, din trei județe, împreună cu Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru, gazdele emisiunii, sunt gata să ne ofere o petrecere oltenească de pomină, la nunta celor doi tineri. Nelipsite vor fi muzica, dansul și tradițiile, care mai de care mai interesante: udatul miresei sau plimbatul găinii sunt doar două dintre obiceiurile pe care le vom vedea în această seară, la “Se striga darul”. 

fara descriere

Competiția darurilor este pe cale să înceapă, iar Andreea Mantea, grăbită să ajungă la casa miresei, găsește o cale inedită de a ajunge la destinație. Mihai Mitoșeru, care se îndreaptă și el către casa mirelui, nu are norocul colegei sale, acela de a găsi un mijloc de transport și o pornește la pas către destinație. Pe drum, Mihai Mitoșeru o întâlnește pe Andreea Mantea și, la vederea “bolidului” pe care frumoasa prezentatoare și l-a “însușit”, reacționează:

fara descriere

“Ce faci, Mantea? Parcă aveai alta mașină! (…) Ia-mă și pe mine, măcar o dată fii și tu drăguță!”, spune Mihai Mitoșeru.

“Hei, ia mâna de pe ”mașina” mea! (…)  Mergi, dragă, pe jos, pe lângă mine, ce are?”, îi replică Andreea Mantea colegului ei.

fara descriere

Citeste si: Andreea Mantea, într-o ipostază inedită, în ediția din această seară la “Se strigă darul!” Vinde cartofi în piață la Craiova

Citeste si: Cristi Mitrea e în formă: ”Am bifat 10 kg în minus în dimineața asta, într-o lună neîncheiată!”

Citeste si: Andreea Tonciu s-a îngrășat 15 kilograme: „Nu mai sunt ce-am fost” Cum arată acum bruneta

fara descriere

Mihai Mitoșeru nu se dă bătut și, ca să o convingă pe Andreea Mantea să-l ia în “mașină” până la destinație, îi face o promisiune acesteia.

Ce promisiune îi face Mihai Mitoșeru colegei sale, Andreea Mantea, aflăm în această seară, la “Se strigă darul”, într-o nouă ediție, de la ora 20:00, la Kanal D.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate