Andreea Mantea, sfat extrem de important pentru femeile care urmează să nască! "Nu te arată nimeni cu degetul şi nu eşti mai puţin mamă"

Andreea Mantea, sfat extrem de important pentru femeile gravide! Vezi ce părere are despre naşterea prin cezariană!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Andreea Mantea este o mămică model. Frumoasa brunetă este nedespărţită de băieţelul ei, David, micuţul în vârstă de trei ani şi jumătate fiind Universul ei.

Citeste si: Ţi se face pielea de găină! E incredibil cum şi-a dat Andreea Mantea seama că e însărcinată! "Am simţit că este cineva deranjat de durerea pe care eu o simt"

Amfitrioana emisiunii "Puterea Dragostei", cel mai tare show matrimonial al momentului, a vorbit de-a lungul timpului despre numeroase aspecte de care femeile ar trebui să ţină cont în timpul sarcinii, dar şi în momentul când aduc pe lume un copil.

fara descriere

Andreea Mantea, sfat extrem de important pentru femeile gravide! "Medicina a avansat şi trebuie să ne adaptăm"

Vedeta Kanal D a optat pentru naşterea prin cezariană şi le-a împărtăşit fanelor ei motivul pentru care a luat această decizie.

Citeste si: Surpriza lunii! Andreea Mantea şi Cristi Mitrea au ieşit la restaurant! Uite cum s-au simţit şi ce bunătăţi româneşti au mâncat! Cei doi au o relaţie de invidiat VIDEO!

"Nu vreau să fiu judecată, dar cred că ar trebui să ne adaptăm perioadei în care trăim. Înainte, doar prin naştere naturală, după ce simţeai durerile facerii, puteai simţi că eşti mamă cu adevărat. Medicina a avansat şi trebuie să ne adaptăm, pentru că nu te arată nimeni cu degetul şi nu eşti mai puţin mamă dacă naşti prin cezariană. Ferească Dumnezeu!, sunt foarte multe complicaţii care pot apărea la o naştere naturală. Când mama m-a născut pe mine, nu se făcea cezariană decât dacă era ceva foarte grav şi îţi dădea doctorul semnătura. Am întrebat-o pe mama, dacă ar fi avut de ales între cezariană şi a naşte natural, ce ar fi ales? Mi-a spus că ar fi ales cezariană. De ce să se chinuie?", a declarat Andreea în urmă cu ceva timp.

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate