Andreea Mantea şi-a luat rămas-bun! "Ne luăm la revedere"- Ce se va întâmpla cu emisiunea Te vreau lângă mine

Andreea Mantea a anunţat pe toată lumea ca emisiunea de astăzi a fost ultima.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Andreea Mantea a ţinut să le mulţumească telespectatorilor care au urmărit emisiunea Te vreau lângă mine de la Kanal D timp de 9 ani. Emoţionată, bruneta a făcut o plecăciune în faţa publicului şi a spus că Te vreau lângă mine intră într-o pauză.

Începând de săptămâna viitoare, pe Andreea Mantea o veţi putea vedea ca prezentatoare a emisiunii matrimoniale Puterea Dragostei, care debutează luni, 19 noiembrie, la ora 10, la Kanal D.

fara descriere

"Iată că a venit şi momentul să ne luăm rămas bun. Vreau să mă ridic, pentru că trebuie să mă înclin în faţa dvs, dragi telespectatori. Ne luăm la revedere. Emisiunea îşi ia la revedere de la dvs, intră într-o pauză. Aş vrea, în numele întregii echipe, să vă mulţumim pentru că 9 ani aţi fost alături de această emisiune, zi de zi, cu mesaje, cu certuri, cu bune, cu rele. Eu, în numele lor, vreau să vă mulţumesc din tot sufletul!", a spus Andreea Mantea şi s-a înclinat.

"Cu mine şi cu alţi oameni, pregătiţi să îşi cunoască iubirea, să se îndrăgostească, să iubească, să sufere, vă întâlniţi luni. Să aveţi un weekend frumos!", a încheiat Mantea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate