Andreea Mantea şi David, aventuri la Istanbul! Surpriza pe care a găsit-o Andreea când a intrat în cabină: "Eu nu pot să trăiesc aşa"

Andreea Mantea şi fiul ei, David, noi aventuria la Istanbul. O echipă de filmare a mers în Turcia pentru a petrece câteva zile împreună cu frumoasa prezentatoare de la Puterea Dragostei şi băieţelul ei.

Autor: R.L.

Andreea Mantea şi fiul ei, David, locuiesc într-un superb cartier rezidenţial din Istanbul. "Cel mai mult îmi place că e linişte. Aici nu simţi forfota Istanbulului!", a spus Andreea în interviul pentru Teo Show.

Andreei îi place mult în Istanbul, dar le duce dorul prietenilor, colegilor şi familiei. "Este frumos aici, e romantic, e modern, plin de istorie, de tradiţie.

Sunt oameni diferiţi, frumoşi", a precizat Mantea.

Andreea a avut parte de o mare surpriză. Când ea era în casa de la Puterea Dragostei, reporterul de la Teo Show a printat poze şi le-a lipit pe pereţii cabinei. Bruneta s-a emoţionat până la lacrimi! "Nu pot să trăiesc aşa, cred că o să le dau jos. Mi-e foarte dor de ei, de colegii mei!", a spus Andreea Mantea.

Cum David spunea că duce dorul pisicilor din România, colegii turci ai Andreei Mantea au adus o pisică. David s-a ataşat rapid de ea şi a început să facă planuri, stabilind în ce pat va dormi pisicuţa.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies