Vedete

Andreea Marin a izbucnit in lacrimi cand a vazut ce o astepta acasa! "Sa aflu ca, fara sa stiu macar..."

Andreea Marin a primit un dar neasteptat de la o admiraotare infocata.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
 
Andreea Marin este o femeie de succes care a ajuns in inimile romanilor inca de cand prezenta "Suprize, surprize". Ea a primit de la o admiratoare infocata de-ale ei un tricou cu un desen cu o violeta pe petala careia doarme o fetita. Desenul i-a adus aminte Zanei de fiica ei, iar scrisoarea pe care a primit-o alaturi de cadou i-a adus lacrimi in ochi. Gestul a emotionat-o pe Andreea, care a si impartasit cu prietenii ei virtuali sentimenterle care au incercat-o cand a descoperit surpriza. 
 
“Nu de putine ori am fost intrebata de ce surprize am avut parte eu, cea care pune la cale surprize de cand se stie. Sunt norocoasa, am de unde alege, multumesc lui Dumnezeu si oamenilor-minune care-i sunt „ucenici” aici, pe pamant. Surpriza este cu atat mai sensibila, profunda, pura si iti umple sufletul cand vine de acolo de unde nici nu ai cum sa te astepti. Sunt inimi care bat departe de mine, dar la unison cu inima mea, oameni pe care nu i-am intalnit fata in fata, dar o fapta sau o vorba rupta din suflet si spusa la momentul potrivit a insemnat enorm pentru ei, cand aveau mai mare nevoie de o motivatie, un sprijin, o idee benefica. 
 
Sa aflu ca, fara sa stiu macar, am fost omul potrivit la locul potrivit si asta a contat pentru viata altui om, asta e o surpriza ce ma face sa inteleg ca merita sa merg inainte, pe drumul meu, care e si drumul altora si pentru care am mereu o mare responsabilitate. Simona, pe care nu o cunosc decat acum, prin intermediul tricoului sau pe care a pictat pentru mine cu talent o Violeta gingasa ( nimic mai potrivit pentru mine) , a depasit anul trecut o cumpana care a adus-o la limita dintre viata si moarte. Dar acum este din nou bine, e o invingatoare si un om pozitiv, o inspiratie pentru cei din jur, iar marturisirea ei din scrisoarea trimisa mie mi-a adus lacrimi si bucurie, in acelasi timp. Cumva, nu stiu cum, in povestea reusitei ei, sunt si eu o…lumina. Ma onoreaza si iti multumesc, draga Simona Busoiu! Un gand bun, cu toata dragostea! #pretuiesteviata”, a scris Andreea Marin pe contul ei de Facebook.

Galerie foto