Andreea Marin a plans de ziua ei de nastere! Vedeta a dezvaluit motivul, dar si ce cadouri a primit

Distribuie pe:

Autor: D.F.C.

fara descriere

Andreea Marin si-a sarbatorit ziua de nastere cu fetele. Au mers la film, s-au emotionat, au plans, apoi au ras depanand fel de fel de amintiri. Vedeta a marturisit ca Violeta i-a daruit un cadou special, un desen facut din suflet, asa cum face in fiecare an. (vezi si: Andreea Marin se afla in relatii bune cu socrii ei! Cum ii striga pe acestia VIDEO)

"Îmi doresc mult să fiu cu oamenii dragi, dar vă mulţumesc tare mult că v-aţi gândit la mine şi că-mi uraţi «La mulţi ani!» A fost o combinaţie foarte plăcută între muncă (...) şi plăcerea de a avea contact la distanţă din orice colţ de ţară, din copilăria mea, din oameni dragi pe care nu i-am mai auzit de ceva vreme. A fost o zi tare frumoasă, iar acum sunt cu 20 şi ceva de fete. Sunt oameni frumoşi, care-mi sunt alături şi la bine, şi la rău. Am făcut o tradiţie în ultimii 4-5 ani, de ziua mea să petrec cu fetele. Dacă anul trecut am făcut o petrecere în pijamale, de data asta am decis să ieşim. (...) Am fost împreună la un film minunat, la un musical – la«La La Land» în regia lui Damien Chazelle. Filmul e excelent, vi-l recomand.

Am cântat, am râs, am plâns, iar acum stăm la o şuetă, ca fetele, aşa. (…) E cu noi aici, e fată de gaşcă (n.r.: Violeta) (…) Nu fac nimic fără ea. (…) Ea e foare talentată la scris şi la desen şi, în fiecare an, a deveni tradiţie, mi-a scris ceva de suflet. Dar e secretul nostru – ce mi-a scris ea e secretul nostru. (…) După un an greu, răsare soarele. Şi mai cred în forţa ce vine din noi. (…) O să fie bine. (…) Nici nu am deschis cadourile, dar fetele mele ştiu că nu sunt o persoană materialistă, aşa că sunt cadouri din suflet. (…) Eu trebuia să o nasc pe Violeta de ziua mea, dar am dansat cu o săptămână înainte şi a venit mai devreme. (...)", a declarat Andreea Marin intr-o emisiune TV.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate