Andreea Marin, apel disperat pentru salvarea unei mame: "Cancer mamar în stadiul trei"

Andreea Marin a cerut ajutor pe contul său de Facebook.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Andreea Marin a făcut un apel disperat pentru salvarea unei femei.

Andreea Marin a prezentat pe contul ei de Facebook povestea impresionantă a unei femei care a aflat că are cancer la sân. Vedeta de televiziune cere ajutorul prietenilor virtuali pentru ca Violeta Stanciu să poată învinge boala nemiloasă.

fara descriere

Iată postarea Andreei Marin:

Strangem randurile si salvam o viata? Ne pasa? Nu e nevoie de like-uri. Ci de fapte bune. Oricat de putin, e binevenit!

———
‼️ O mamă are nevoie de ajutorul nostru pentru a învinge cancerul!

➡ Violeta Stanciu (46 de ani) a fost diagnosticată acum două luni cu această boală, iar de atunci viaţa ei a devenit o înlănţuire de drumuri între spitale.

În luna martie a acestui an, prezența unui nodul dureros a determinat-o să meargă la medic. Peste câteva săptămâni avea să primească şi diagnosticul – cancer mamar în stadiul trei. Medicii i-au spus că boala este agresivă, se poate agrava rapid (mai ales că deja există leziuni și la nivelul ficatului) şi i-au recomandat să meargă la un centru oncologic privat din Bucureşti, pentru a începe imediat tratamentul. A continuat investigaţiile, iar la sfârşitul lunii mai a început chimioterapia.
Violeta şi-a spus că vrea şi că trebuie să lupte încă de la prima confruntare cu diagnosticul. Însă neajunsurile au copleşit-o după primele două şedinţe de tratament pentru distrugerea celulelor canceroase. La fiecare internare, plăteşte 850 de lei, la care se adaugă costurile de deplasare. Prea mult pentru venitul ei de doar 1.500 de lei lunar, adică indemnizația de concediu medical. Locuieşte alături de fiul în vârstă de 15 ani şi de bunica ei în comuna Adamclisi, la 60 de kilometri de Constanţa, ceea ce face ca situaţia să fie şi mai complicată, pentru că fiecare deplasare la Bucureşti aduce noi şi noi costuri.
Medicii i-au prescris opt şedinţe de chimioterapie, programate la interval de două săptămâni. Zilele acestea se află în spital, la Bucureşti, pentru a treia oară, pentru administrarea tratamentului pentru distrugerea celulelor canceroase.
După această etapă, urmează ca medicii să intervină chirurgical. Investigațiile au indicat alte două leziuni (metastaze) în zona ficatului, aşa cum rezultă din documentele medicale, ceea ce înseamnă că va fi nevoie de două intervenții chirurgicale. Deocamdată, Violeta nu știe care vor fi costurile acestora, dar are nevoie urgentă de bani pentru a continua ședințele de chimioterapie.
A învăţat să tolereze starea de rău pe care i-o dă tratamentul, din dorinţa de a învinge boala, chiar dacă are zile când e cu psihicul la pământ. N-ar fi îndrăznit niciodată să ceară ajutorul semenilor dacă oamenii din jurul ei n-ar fi încurajat-o să o facă.
E nevoie de curaj pentru lupta asta, iar ea îl găsește de fiecare dată când îşi priveşte copilul în ochi. Zilele trecute, fiul ei a susținut testarea naţională. Urmează înscrierea la liceu, iar mama lui îşi doreşte, poate mai mult ca niciodată, să-i fie alături și să învingă boala.
„Sunt pregătită să lupt şi îmi doresc foarte mult să mă vindec. Medicii mi-au spus că este o formă agresivă şi tocmai de aceea toate tratamentele trebuie făcute rapid“, spune Violeta.
Aşadar, o puteţi ajuta să învingă această boală făcând o donaţie. Nicio sumă nu este prea mică şi poate face minuni, pentru că oferă unei mame şansa la viaţă!
▪▪▪▪▪
Puteţi face donaţii în cele două conturi, deschise la BRD, pe numele Stanciu Violeta:
RO78BRDE140SV77024991400 – în lei
RO77BRDE140SV77025011400 – în euro
▪▪▪▪▪
Vă mulţumim pentru ajutorul acordat pentru a ajuta o mamă să învingă cancerul!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate