Andreea Marin, despre cel mai greu moment din viaţa ei: “Mama s-a stins în braţele mele. Au rămas urme în mine ce nu pot fi şterse o viaţă”

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Este o femeie puternică, are o carieră solidă, însă de-a lungul timpului a fost nevoită să înfrunte multe greutăţi.

Autor: T.S.

 

Viaţa nu a fost deloc uşoară pentru Andreea Marin, iar povestea unei tinere pe nume Paulina i-a amintit acest lucru. Mai mult de atât, Andreea Marin a vorbit despre cel mai dificil moment din viaţa ei, atunci când mama sa a murit.
 

“Paulina din Constanţa e un copil cum rar aţi văzut.

Şi-a pierdut ambii părinţi în jurul vârstei de 9 ani şi a ajuns, odată cu cei 6 fraţi ai săi, la un centru pentru copiii ce nu mai aveau şansă de a simţi cuvântul "acasă". Ea spune că e o norocoasă: nu a mai avut o familie în adevăratul sens al cuvântului, a trăit un şoc, dar măcar apoi a avut parte de şcoală şi, astfel, a avut şansa să se reconstruiască, să crească frumos. În ciuda destinului care a dus-o pe această cale, în clasa a 6-a deja ajungea, prin ambiţie şi forţe proprii, olimpică naţională la limba română. Are ani de voluntariat la activ şi vrea să ajute copiii fără părinţi să treacă mai uşor prin viaţă. Este inteligentă, sensibilă, te inspiră, e o tânăra frumoasă şi la chip şi la suflet şi ne-a adus atâta emoţie azi, încât nu ne-am putut stăpâni lacrimile.
Mintea mea a fugit către anii din urmă, la aceeaşi vârstă a cumpenei în viaţă ca şi a Paulinei odinioară, vârsta de 9 ani, când mama s-a stins în braţele mele. Am fost mai norocoasă, dacă pot spune aşa: am avut parte de căldura tatălui, de iubirea bunicilor, de şansa de a creşte în familie totuşi, dar tot au rămas urme în mine ce nu pot fi şterse o viaţă.
Nu doar eu am simţit emoţia puternică: în aceeaşi încăpere erau azi jurnalişti, autorităţi locale din judeţul Constanţa, unde ne aflăm, reprezentanţii UNICEF România, cel al Băncii Mondiale, din Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale, ANPDCA şi DGASPC, dar şi educatorii din Centrul de Servicii Comunitare Orizont Constanţa, ce va fi desfiinţat şi transformat în beneficiul comunităţii. Sărăcia e cea mai frecvenţa cauza a separării copilului de părinţi în România, dar şi abuzul, neglijarea, exploatarea, violenţă domestică sau dizabilitatea copiilor îi duc pe aceştia către acelaşi deznodământ: ajung în grijă statului. Oricât de bine organizat ar fi un astfel de centru, el nu se apropie, totuşi, de căldura unei familii. S-a demonstrat deja ştiinţific faptul că îngrijirea de tip rezidenţial are efecte negative asupra dezvoltării copiilor. Există un plan complex de soluţii alternative viabile- se poate mai bine! E o piatră de hotar.”,
a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Dublă tragedie în familia unei tinere care a murit de cancer! Bebeluşul pentru care a renunţat la chimioterapie s-a stins din viaţă

PREVIZIUNI SUMBRE pentru această IARNĂ: "Va fi PRĂPĂD! Trebuie să luăm măsuri"

Sora supermodelului găsit fără suflare în casă, mesaj sfâşietor: ”N-am putut să te salvez!”

5 zodii au parte de belșug și realizări începând de mâine

SE SCHIMBĂ banii! Se întâmplă de la 1 IANUARIE 2023. Decizia s-a luat deja

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Emoții mari pentru Lidia Buble. Decizia de condamnare cu suspendare a fost contestată

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies