Andreea Marin, dovada că este îndrăgostită până peste cap! Ce a făcut Zâna în faţa clădirii unde lucrează iubitul ei? VIDEO EXCLUSIV

Andreea Marin este din nou pe val de când s-a reîndrăgostit.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Andreea Marin înfloreşte de la o zi la alta, iar asta este vizibil cu ochiul liber. Eterna Zână a Surprizelor iubeşte din nou, acesta fiind şi motivul pentru care Andreea arată atât de bine şi este mereu binedispusă. De data aceasta, vedeta a decis să-şi ţină iubitul ceva mai ascuns, după experienţele începute bine, dar încheiate prost cu Ştefan Bănică şi Tuncay Ozturk.

Paparazzi WOWbiz.ro au surprins-o pe Andreea Marin, zilele trecute, în centrul Capitalei, într-o zonă unde, deloc întâmplător, este sediul Ministerul Afacerilor Externe. Asta pentru că partenerul de viaţă al Andreei este angajat al ministerului respectiv. Zâna l-a lăsat pe bărbat ”la muncă”, după care a zăbovit câteva minute bune la volanul maşinii ei şi a vorbit la telefon. În final, a efectuat câteva manevre pentru a ieşi din aglomeraţia din zonă.

Andreea Marin cunoaşte bine zona

Partea bună este că Andreea cunoaşte destul de bine cartierul respectiv, ţinând cont că a lucrat mult timp la Televiziunea Română, instituţie care se află la câteva străzi distanţă. Şi uite aşa se întoarce Zâna mereu la prima ei iubire.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate