Paparazzi

Andreea Marin, dovada că este îndrăgostită până peste cap! Ce a făcut Zâna în faţa clădirii unde lucrează iubitul ei? VIDEO EXCLUSIV

Andreea Marin este din nou pe val de când s-a reîndrăgostit.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Andreea Marin înfloreşte de la o zi la alta, iar asta este vizibil cu ochiul liber. Eterna Zână a Surprizelor iubeşte din nou, acesta fiind şi motivul pentru care Andreea arată atât de bine şi este mereu binedispusă. De data aceasta, vedeta a decis să-şi ţină iubitul ceva mai ascuns, după experienţele începute bine, dar încheiate prost cu Ştefan Bănică şi Tuncay Ozturk.

Paparazzi WOWbiz.ro au surprins-o pe Andreea Marin, zilele trecute, în centrul Capitalei, într-o zonă unde, deloc întâmplător, este sediul Ministerul Afacerilor Externe. Asta pentru că partenerul de viaţă al Andreei este angajat al ministerului respectiv. Zâna l-a lăsat pe bărbat ”la muncă”, după care a zăbovit câteva minute bune la volanul maşinii ei şi a vorbit la telefon. În final, a efectuat câteva manevre pentru a ieşi din aglomeraţia din zonă.

Andreea Marin cunoaşte bine zona

Partea bună este că Andreea cunoaşte destul de bine cartierul respectiv, ţinând cont că a lucrat mult timp la Televiziunea Română, instituţie care se află la câteva străzi distanţă. Şi uite aşa se întoarce Zâna mereu la prima ei iubire.

Galerie foto