Andreea Marin mai are doi copii. Ce s-a întâmplat cu ei: „Acum sunt mari şi mă bucur că...”

Andreea Marin a adoptat doi copii, un băiețel din China și o fetiță din Kenya.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Andreea Marin mai are doi copii. Ce s-a întâmplat cu ei


In articol:

În urmă cu 10 ani, Andreea Marin era ambasador UNICEF și a vizitat foarte multe țări în care situația copiilor era precară. Atât de mult a fost impresionată, încât a decis să ajute la rândul ei doi copii, pe care i-a adoptat de la distanță. Deși atenția Andreei Marin a fost îndreptată spre primul ei copil, Violeta, vedeta nu a uitat și de cele două suflete pe care le-a adoptat și trăiesc peste hotare.

 

Andreea Marin are doi copii adoptați

Primul copil pe care Andreea Marin l-a adoptat a fost o fetiță din Kenya, pe care a cunoscut-o pe vremea când era ambasador UNICEF. S-a îndrăgostit imediat de fetiță, iar prezentatoarea TV a ajutat-o chiar dacă nu a fost lângă ea fizic.

Citeste si: Cristina Ich, conflict cu psihologul de la spital, după ce l-a adus pe lume pe fiul ei și al lui Alex Pițurcă: „Eu sunt caz de netratat, vă spun”

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, prima reacție după ce Livian a anunțat că s-au despărțit: „Dacă nu lupți...”

Citeste si: Ce au sesizat fanii la ultima poză postată de Bianca de la Puterea Dragostei, înainte să se afle de despărțirea de Livian

Andreea Marin a adoptat și un al doilea copil, de data asta un băiețel din China. Vedeta le-a oferit celor doi acces la educație și datorită contribuției ei, dar și a altor oameni, aceștia au crescut mari și duc o viață fără lipsuri.

Ce s-a întâmplat cu micuții

„Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya. Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educaţional. Practic dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti', spunea Andreea Marin, pentru Libertatea.

Andreea i-a ajutat pe cei doi copii, iar acum ei au trecut de vârsta majoratului. Viața lor s-a schimbat complet datorită bunăvoinței vedetei.

Andreea Marin are un copil alături de fostul soț, Ștefan Bănică Jr., o fată pe nume Ana Violeta. (Citeste si: Andreea Marin, însărcinată a doua oară?! Imaginile suspecte cu vedeta)

Foto: Facebook/ Andreea Marin 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate