Andreea Marin, suma colosală pe care o plătește în fiecare lună pentru școala privată a fiicei sale: „Sunt foarte mulțumită ca părinte”. Violeta urmează studiile în limba engleză

Andreea Marin nu se uită la bani atunci când vine vorba despre educația fiicei sale.

Autor: Simona Costache

In articol:

Andreea Marin pune mare preț pe educația fiicei sale, așa că, anual, investește sume frumoase pentru ca Violeta să beneficiez de cele mai bune condiții. Tânăra învață în cadrul unei școli private, cu predarea în limba engleză, iar mama sa se declară pe deplin mulțumită de educația pe care o primește fiica sa de la cadrele didactice.

Întreaga discuție a pornit de la un comentariu care a făcut-o pe Andreea Marin să reacționeze, moment în care a simțit nevoia să explice anumite aspecte legate de școala în care învață fiica sa. Una dintre internaute a decis scrie un comentariu răutăcios la una dintre postările vedetei, însă a primit imediat un răspuns pe măsură.

Citește și: Andreea Marin, dezvăluiri dureroase, la 9 ani de la divorțul de Ștefan Bănică: „Pe o scară de la 1 la 10, te doare spre 11”. Ce spune despre relația cu Adrian Brâncoveanu?

Ce sumă plătește Andreea Marin pentru studiile fiicei sale

Mai exact, Andreei Marin i s-a atras atenția în mediul online cu privire la faptul că o școală privată nu asigură o educație mai deosebită față de o școală de stat și că singura diferență dintre cele două forme de învățământ ar fi costurile ridicate.

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

„Fata Andreei Marin merge la o școală particulară, dacă își permite doamna. Particularii vă jumulesc de bani, crezi că va fi mai inteligentă?”, este mesajul transmis de internaută.

Citește și: Care este relația dintre Teo Trandafir și fiica ei. Ce părere are vedeta despre relațiile Maiei, la 18 ani? „Sigur că există insecurități. Nu îmi cere sfaturi, pentru că...”

Andreea Marin i-a oferit imediat replica, menționând că școala la care merge fiica sa este, într-adevăr, una de care este foarte mulțumită ca părinte, fapt care justifică și prețul ridicat.

„Nu, nu este o școală de lux, ci doar una civilizată. Este o școală privată cu un buget moderat în comparație cu celelalte, dar care oferă foarte mult în privința educației și sunt foarte mulțumită ca părinte. Și da, muncesc în primul rând pentru copilul meu. În rest, răutățile gratuite nu își au locul aici”, a răspuns Andreea Marin.

Așadar, în fiecare an, Andreea Marin plătește suma de circa 12 000 de euro, acest preț incluzând și masa Violetei. Pe lângă acest aspect, taxa pentru a îți înscrie copilul la o astfel de școală, cu predare în limba engleză, este de 1 000 de euro. Așadar, pentru toți anii de gimnaziu, Andreea Marian a scos din buzunar pentru educația fiicei sale circa 90 000 de euro, conform Spynews.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Esca tună și fulgeră: „Hai să ne respectăm unii pe alții”. Afirmația care a enervat-o la culme pe știristă

Andreea Marin, mai sinceră ca niciodată! Zâna Surprizelor vorbește despre secretele fericirii în cuplu: "Atunci nu există o relație, ci doar o păcăleală" | EXCLUSIV

Andreea Marin a făcut un anunț surprinzător, după cinci ani de relație: „Nu am regrete deloc”. Vedeta de televiziune a spus tot: „O iau de la capăt, caut soluții”

Ana Pîrvulescu, adevărul despre tatăl său. El este singurul din familie care nu este persoană publică. Cu ce se ocupă bărbatul? ”Stă în umbră”

Este cutremur total la Moscova! L-a găsit mort. Doliu imens în Rusia

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Oana Roman a rămas cu ochii în soare. Marius Elisei a plecat de acasă. Definitiv!

Andreea Marin a făcut un anunț surprinzător, după cinci ani de relație: „Nu am regrete deloc”. Vedeta de televiziune a spus tot: „O iau de la capăt, caut soluții”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies