Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au împăcat! „Ziua a pus statusul și seara Andreea Pirui era la hotel la Marius”

Andreea Pirui și Marius au anunțat la începutul acestei săptămâni că nu mai formează un cuplu, însă se pare că între timp s-au răzgândit.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au împăcat!
Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au împăcat!


In articol:

Andreea Pirui și Marius și-au șocat fanii după ce concurentul de la Puterea Dragostei a anunțat în urmă cu trei zile că s-au despărțit.

„În urma unei discuții cu Andreea, am ajuns amândoi la un numitor comun și anume că nu mai dorim să formăm un cuplu de azi înainte. Prefer să aflați de la noi și nu de la terțe persoane”, scria Marius pe Instagram.

Citeste si: Ce cadou a primit Bogdan Mocanu de la Andra Volos, de ziua lui? Bruneta, surpriză uriașă pentru fostul iubit

Însă se pare că nu a treut foarte mult timp și cei doi au hotărât că ar fi cazul să mai acorde o șansă relației lor.
Andreea Pirui și Marius sunt unul dintre cei mai iubiți concurenți din casa Puterea Dragsotei, Andreea fiind votată săptămâni la rând liderul casei.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au împăcat!
Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au împăcat!

Pentru că de câteva săptămâni Andreea nu a mai câștigat titlul de liderul asei, concurenții bănuiesc că despărțirea de Marius a fost doar o strategie pentru a strânge cât mai multe voturi din partea fanilor.

Citeste si: Bogdan Mocanu, șocat. Ce s-a întâmplat chiar înainte de ziua lui! ”Mi s-a frânt inima! Le-a ars casa, s-a făcut totul scrum, nu mai au nimic”

„Am înțeles de foarte multe persoane din casă că vezi doamne asta este o controversă ca să o ajute pe Andrea Pirui să ia cât mai multe voturi să ia bănuții săptămânal. N-are legătură. Cum să pui un status că de desparți și seara Andreea Pirui era la hotel la Marius”, au spus pe vlog Reea și Tina.

Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au despărțit definitiv 

Andreea Pirui și Marius nu mai formează un cuplu, iar dovezile sunt clare. Cei doi concurenți și-au șters pozele de pe Instagram, iar Marius a ținut să se afle de la el vestea tristă. 

Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au împăcat!
Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au împăcat!

Citeste si: Bianca și Livian de la „Puterea Dragostei” surprinși în ipostaze intime, deși spun că relația s-a terminat

„Bună ziua, dragilor! În urma unei discuții cu Andreea, am ajuns amândoi la un numitor comun și anume că nu mai dorim să formăm un cuplu de azi înainte. Prefer să aflați de la noi și nu de la terțe persoane. Vă mulțumesc că ne-ați susținut ca un întreg! Sunteți minunați! Vă doresc o săptămână liniștită, a scris Marius de la Puterea Dragostei, a scris Marius pe contul lui de Instagram.

Citește continuarea aici 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Viorel Stegaru a comis-o din nou! A dansat cu altă femeie, chiar sub ochii Vulpiței. Reacția tinerei din Blăgești a fost total neașteptată

Puterea Dragostei 6 iunie: Adevăratul motiv pentru care Ramona nu face mai mulți pași spre Livian: „Se gândește și la Bianca”

Rețetă: Incredibil cât de ușor se face rulada cu ciocolată: Desertul care va fi extrem de îndrăgit de membrii familiei

Roxana Dobre s-a dezlănțuit la petrecerea de ziua ei. Bruneta a vrut să se dezbrace în fața invitaților. Florin Salam a explodat

Bianca Drăgușanu are probleme financiare. Pandemia de coronavirus a dus-o în pragul falimentului. Ce a ajuns să facă pentru a-și câștiga existența?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies